Vie mi niekto odporučiť serióznu firmu na vonkajšie rolety, vnútorné žalúzie a sieťky?

Dobrý deň, vie mi niekto odporučiť serióznu firmu na vonkajšie rolety, vnútorné žalúzie a sieťky? Stupava a okolie. Hľadám kvalitu ale zároveň primeranú a rozumnú cenu. Aké máte skúsenosti s firmami Cevaservis 310, Rekostav Group a Lamelland (filiálka v Dúbravke)?
Odpovedať
@alenajancurova S tými nemám skúsenosť. Sieťky mi dodávala firma Forsan zo záh. Bystrice. Samotné sieťky sú dobré, ale firma má problém s pružnosťou a termínmi. Žalúzie mi dodala firma Reflexroll. Tú môžem doporučiť. Všetky firmy majú primerané ceny.
Odpovedať
@alenajancurova skus plast-ex vo velkom biely.. Slovensky vyrobca 20 rokov
Odpovedať
@alenajancurova Mne sieťky ešte na byt v Dúbravke robila firma Toldy Brothers. Pán je z Devínskej a je fakt ochotný a spoľahlivý. Objednal som stvrtok poobede a utorok som mal uz namontovane. O Lamelland som toho pocul dost a radsej som dal na referenciu od byvalej susedy ktora mi posunula kontakt. Keby si chcela v sprave ti mozem poslat čislo, prip. mail kontakt.
Odpovedať
za primeranu cenu viem odporucit Venys. sidlia v BA v starej petrzalke.
Odpovedať
Určite PLAST-EX ako písal 123kiko, prístup, cena, kvalita nemá konkurenciu. A navyše vyrábajú vlastné žalúzie a nie ako 90% predajcov na Slovensku (priekupníci).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?