Vertikálne žalúzie D-interior - aké máte skúsenosti?

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či niekto máte skúsenosti s firmou D-interor http://www.d-interior.sk/. Rozmýšlame kúpiť od nich vertikálne žalúžie, ale na internete som nenašla žiadnu zákaznícku referenciu. Ak máte s touto firmou nejakú skúsenosť, prosím, podeľte sa. Ďakujem.
Odpovedať
Blízko D-interioru má predajňu slovenský výrobca vertikálnych žalúzií K-system. Štúdio tieniacej techniky K-system nájdete na ulici Zadunajská 12, Bratislava Petržalka. Na stránke Ksystem.sk a Kvalitnetienenie.sk nájdete množstvo referencií na vertikálne žalúzie. Okrem štandardných látok sú v ponuke aj látky z prírodných materiálov, látky vzorované.
Odpovedať
Pôvodne sme chceli žalúzie od K-System, práve kvôli dobrým referenciám, ale pokiaľ chceme aj montáž tak majú neskutočnú dobu dodania, ktorá pre nás neprichádza do úvahy a sami montovať nechceme. D-interior ponúka žalúzie za cca rovnakú cenu a polovičnú dodaciu lehotu, akurát vlastne nevieme do čoho ideme keďže nikto sa o nich nikde nezmieňuje.
Odpovedať
@zuzkagg Za K-system môžem povedať, že každá firma, ktorá je žiadaná, má v sezóne veľa práce. Málokedy sa však stane, že sa nevieme so zákazníkom na termíne dohodnúť. Vo väčšine prípadov sa mu snažíme výjsť v ústrety. Takže áno, roboty máme veľa, ale neodchádzajú od nás zákazníci pretože sme sa nevedeli dohodnúť na termíne.
Odpovedať
Ja to samozrejme chápem ze je sezóna a ze mate vela prace, uznavam tiez ze vaše žalúzie su urcite kvalitne, o com svedčia nespočetne recenzie vašich spokojných zákazníkov. Ale dodacia doba 5-6 týždňov sa mi zdá aj tak priveľa, a 100% príplatok za urgentne dodanie pri všetkej úcte dost prehnaný.
Odpovedať
Samozrejme, rozumiem. Dňa 12.7. ste kolegyni Ing. Bilickej povedala, že ste si objednala inde. Dnes pri telefonáte sme zistili, že Vám prídu zamerať až zajtra 25.7.. Myslím, že už so samotným zameraním by sme boli rýchlejší. Niečo iné je naslubovat a niečo iné je realita.
Odpovedať
Zajtra nám príde žalúzie zamerať iná firma než D-interior od ktorej sme pôvodne chceli žalúzie kúpiť. Hľadali sme dlhšie, ale našli sme firmu, ktorá nám žalúzie dodá rýchlo a ktorá verím že je spoľahlivá. Termín na zameranie na 26.7.nám dali minulú stredu /20.7./, čo si myslím že je v norme. Montáž je naplánovaná na budúci utorok. Stále teda kompletné dodanie vychádza cca o dva týždne skôr ako, ako keby sme to od začiatku riešili cez vás. Ja v žiadnom prípade nechcem spochybňovať kvalitu a spoľahlivosť vašej firmy, ale aj ponuka na skoršie dodanie ktorú ste nám dnes dali prišla už dosť neskoro, čo je škoda, pretože inak by sme určite kúpili od vás. Keď už sme ale dohodnutí s inou firmou, bolo by od nás dosť neseriózne to rušiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?