Okná Pasiv HL vs. Winergetic Premium vs. Rehau GENEO

Ahojte, viem, ze sa to tu riesi casto, avsak zaujimal by ma Vas nazor na nasledovne ponuky, ktore zvazujem. RAKYSTAV - 6 komorovy Rehau Geneo Premium - sklá Ug 0,5, Swisspacer U, 48mm, kovanie Aubi, hrubka profilu 86mm - 4-18-4-18-4, dvere plastove 86/86 mm - CENA s montazou: 6276€ - tu ma zaujala hrubka profilu, overeny vyrobca profilu, neide o cisto plastovy profil - obsahuje vlaknovy kompozitny materiall, ktory ma zabezpecit tuhost profilu. Niektore okna mensich rozmerov vyrabaju bez vystuze, z coho mam trochu obavy. SLOVAKTUAL - 8 KOMOROVÝ PASIV HL - Aluplast Ideal 8000 - Ug=0.6, Swisspacer rámik, kovanie MACO, hrubka profilu 85mm, 4-16-4-16-4, dvere hlinikove - CENA s montazou: 6018€ - vyhody - 8 komorovy profil, v cene hlinikove dvere HEROAL 072, overeny slovensky vyrobca s dlhorocnou tradiciou, dobre referencie od znamych OKNOPLAST - Winergetic Premium - sedemkomorový profil triedy A - VEKA, stavebná hĺbka 82 mm, Ug=0.5, Warmatec ramik, kovanie Winkhaus ProLight, hrubka profilu 82mm,4-18-3-16-3, dvere plastove 82/82 mm, v cene zatepleny parapetny profil (vid foto) - CENA s montazou - 6200€ vyhody - firma ktora mi to nacenovala odvadza kvalitnu pracu co sa tyka montaze (mal som moznost vidiet 2 domy), ako jediny ponukaju zatepleny parapetny profil - do tohto tyzdna som take nieco nevidel (pride mi to ako dobra vec, alebo sa mylim?), sami si vykonavaju podmurovanie dveri a terasoviek, dvere a terasovky osadzuju na 45mm vystuzeny podkladovy profil, zaruka 7 rokov na okno, zarucuju ze okna prejdu blower door testom mozne nevyhody - kovanie? aj ked velky, ale polsky vyrobca, tensie skla - skladba 4-18-3-16-3 Vopred dakujem za Vase odpovede.
Odpovedať
odiaľ si ? kto ti robil ponuku na oknoplast ? tiež som pozeral oknoplast a to ich tenšie sklo, riešil si aj skryté pánty ? Inak udivilo ma že ti vyšiel Slovaktual lacnejšie, mne vyšiel najdrahšie a ostatný skoro rovnako. Mám ešte navyše ponuky od Incomu a Fenestri.
Odpovedať
Prešov. Oknoplast mi robili ponuku v oknaprymat bardejov. Skryte panty som neriesil. Tiez ma to prekvapilo a zvazujem prave overeny slovaktual, aj ked ma lakaju okna od Oknoplastu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
zdravim, aky si si nakoniec vybral profil?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@pomartin môžem vedieť ako si sa nakoniec rozhodol?
Odpovedať
nakoniec som isiel do Slovaktual
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
no ja mam podobne porovnanie rakystav Geneo a Oknoplast Winergetic Premium....co bolo pre nas prekvapenie oknoplast o necele 2 tis lacnejsie, povodne sme boli rozhodnuty pre Geneo, ale skrz ceny asi pojdeme do Winergeticu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@pomartin ako si spokojny s odstupom casu? Tiez mam vybrany Slovaktual Ideal 8000
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ako ste spokojni s slovaktual pasiv okna - ideal 8000 hl ? Dik
Odpovedať
Su uplne v pohode. Nemali sme problem ani v zime ani v lete. Velke francuzke okna sa stale dotvaraju hladko a nebolo ich potrebne zatial nastavovat, takze za mna spokojnosť.
Odpovedať
@pomartin ako dlho ich mate? Vchodove dvere ste davali hpl ci hlinikove?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@aaaandrea Dobry deň, rozhodli ste sa napokon pre Winergetic Premium? Ak áno ste spokojný? Zvažujeme tento profil. Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@lusinka08 ano a lutujeme usetrili sme 2tis oproti rakystav ale okna sa orosuju a prefukuje cez nich
Odpovedať
Článok sa načítava...
@aaaandrea už máme okná založene necelý týždeň, dali sme ten passive, hádam budeme spokojný:\
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?