Vchodové plastové dreve - antracit lesklé alebo matné?

Farba antracit grau LESK alebo MAT ? máte skúsenosť čo bude lepšie ?
Odpovedať
@9nikuska8 Hlavne si nedávaj plastové dvere . Keď môžeš mať inú kvalitu v tej cene. Aj tu sa môžeš pozrieť po farbách. www.termodvere.sk
Odpovedať
@9nikuska8 plastove dvere neodporucam. Nechaj si spravit napr. drevene nasledne ti ich natru ako chces. Akekolvek plastove nie su technicky zvladnute.
Odpovedať
@9nikuska8 Ahoj, odporúčam hliníkové vchodové dvere od RI okná - výborné tepelno-izolačné vlastnosti. Pozri si na stránke. Pekný deň. :-)
Odpovedať
plastové dvere ani za svet. farba keď tak, mala by sedieť s fasadou/oknami/garážovo bránou/plotom ale keď nič z oho tak určite matnú, ale stále je to vec vkusu.
Odpovedať
@9nikuska8 tie jalove dristy okolo nemusis pocuvat, P,astove nie su ziana vyhra ale ani problem. kedze som nechel vyvalit cez 1000 za hlinikove zistoval som u znamych a co maju plastove aj na juznu stranu ziadne problemy po 10-15 rokoch, osobne som ich pozeral a skusal ci nesuchaju neovisaju apod. mam plastove na sever, ak mas obmedzeny riozpocet kludne daj.
Odpovedať
@sc4th @9nikuska8 Zálaží z ktorej svetovej strany máš orientované dvere. Ak na juh tak tam plastové by boli asi problém, taktiež aj drevo. Ale ak ich máš zatienené tak s plastom neni problém si myslím. Mám plastové na východ a ešte sú vsadené takže na ne slnko moc nedopadá, a neni problém. A za 1100€ na kompletku aj so svetlíkom vedľa dverí nezoženieš ani hliníkové. Mal som nacenené hliníkové a tam cena začínala od 2800€.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?