Vchodove dvere, umiestnenie

Zdravim, davam si vyrobit vchodove bezpecnostne thermo dvere. Ludia z firmy navrhli montaz ku vnutornej hrane muriva. Dvere sa budu otvarat smerom dnu. Kedze okna sa montuju na vonkajsiu hranu aby sa co najlepsie zateplilo, nemalo by to tak byt aj pri dverach? Mur je Ytong 300.
Odpovedať
@epto mozno to riesia kvoli akzoe bezpecnosti, kvoli zatepleniu je jednoduchsia na hranu, kazdopadne nezabije ta jedno ani druhe.
Odpovedať
@epto ja mám tiež také dvere a mám ich, rovnako ako okná, zároveň s vonkajšou hranou
Odpovedať
Profilova fotka
Mali by byt namontovane sposobom ze ked ich naplno otvoris tak kridlo nema zasahovat do priechodnosti otvoru to znaci ak je otvor 200x100cm tak musis vediet taky predmet cez to dostat .
Odpovedať
@wolodymyr Tak v tom pripade je to spravne, dvere sa budu otvarat dovnutra, preto ku vnutornej hrane.
Odpovedať
@epto lenže zárubňa odnesie panty ďalej od steny, takže by to vyšlo aj na vonkajšiu hranu...
Odpovedať
Profilova fotka
@jakino ide o klučku ta to vie zmenšiť
Odpovedať
spravne sa dvere osadzaju k vonkajsej hrane a svetlost zostane rovnaka tak alebo onak to by sa museli tie dvere dat otvorit 180 aby si ziskal max 2cm a za dverami nie je taky priestor aby sa tolko otvorili to by museli byt nespravne orientovane kazde dvere sa otvaraju do steny nie do priestoru
Odpovedať
Profilova fotka
@majsterdreva kazde sa neotvaraju do steny ja mam v cca strede steny ;-)
Odpovedať
@wolodymyr no mozu ked je taka chodba orientacia sa urcuje podla toho kde bude co umiestnene a po otvoreni dveri vstupuje clovek do priestoru a za dverami v tomto pripade byva botnik skrina vesiak a ine takze sa tym nic neziska na tu vnutornu hranu a naviac ta spaleta aj tak nepusti dvere viac 90-100 stupnov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?