Vchodové dvere do rodinného domu

Ahoj poraďte prosím aké dvere dať do domu v prijateľnej cene z okresu Prievidza. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@doda0904 poradim ti. Ak mi ty poradis auto na cesty v okoli BA v prijatelnej cene ;-)
Odpovedať
@doda0904 V OBI majú vchodové dvere v prijateľnej cene za 200 €. https://www.obi.sk/domove-dvere/okdoo... Sú aj zosilnené a majú tepelnú izoláciu. Priamo v Prievidzi majú aj predajňu.
Odpovedať
Ja mam tieto v zahradnom domceku a daju sa. https://www.obi.sk/domove-dvere/plast... Pri instalacii ma potrapili, lebo je to hovno konstrukcia a zarubna sa ohybala kam len chcela. Ps mal som ich za 50% zlavu.
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 umieram z niektorych tvojich sprav :-D :-D :-D
Odpovedať
@doda0904 Otazka je, ci mate nejaky typizovany rozmer, alebo, ako je bezne v novostavbach, nie. V tom druhom pripade ide teda o dvere na mieru, bud od stolara, alebo od okenarskej firmy. Ak sa jedna o sever-vychod, mozu byt plastove, ak o juh-zapad tak radsej hlinikove ci drevene. Ak chcete lacno, nedavajte si ziadnu vypln, ale obycajne 3-sklo s matnou foliou, aspon bude to zadverie riadne presvetlene.
Odpovedať
@doda0904 Dobrý deň V našej ponuke nájdete dvere,ktoré budú spĺňať vaše požiadavky. Dvere sú zložené z profilových systémov ako npr. SALAMANDER, REHAU atď a výplne dverného krídla a výplne. Nechýba ani kvalitné kovanie MACO alebo ROTO. Výplň môže tvoriť hladký izolačný panel, sklo alebo dekoračný panel. Niektoré poisťovne majú rozdelené spôsoby zabezpečenia podľa poistnej sumy npr: Pre spôsob zabezpečenia miesta poistenia platí: a) Poistná suma do 17 000 EUR/512 142,00 SKK vrátane – Typ zabezpečenia A b) Poistná suma nad 17 000 EUR do 50 000 EUR/ vrátane – Typ zabezpečenia B c) Poistná suma nad 50 000 EUR – Typ zabezpeãenia C Samozrejme nemusíte kupovať tie najdrahšie dvere ale aby spĺňali určité požiadavky ako sú npr: 1, Tepelná izolácia 2, Bezpečnosť 3, Akustická izolácia
Odpovedať
Profilova fotka
@tankeri no niekedy mi to proste neda... clovek by aj chcel nieco solidne odpovedat..ale niekedy sa da iba takto 8-)
Odpovedať
V Prievidzi a jej blízkom okolí je najväčšia koncentrácia výrobcov plastových okien na Slovensku, tak si ich treba obehnúť a dať spraviť cenové ponuky na dvere. Ak idete len po cene, tak OBI, Merkury, inzercia .... .
Odpovedať
Profilova fotka
@doda0904 veď tam máš aj slovaktual pri Prievidzi, nie? Aspoň sami tak marí, že oni tam majú firmu
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 to mas veru pravdu, niekedy to tu tak je :-D :-D
Odpovedať
@doda0904 tak co, uz si si vybrala vchodove dvere?
Odpovedať
Profilova fotka
@melanie9 tiež riešim vchodové dvere máte už vybraté ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?