Upresnenie pre profil Schüco AWS/ADS 75.SI

Zdravim Mam dve otazky. 1. Dostal som cenovu ponuku na profil Systém:Schüco AWS/ADS 75.SI Typ B / Praporkové těsnění Konkurencna firma mi odpisala, ze original profil Schüco AWS/ADS 75.SI je vybaveny tepelno-izolačnou vložkou okolo skla a nie nejaký typ B / praporkové tesnení Viete poradit, co pri Schüco znamena typ B, a ci vobec nieco take existuje. Nerad by som obstaral nejaky hybrid Schüco a polskych materialov. 2. Mam navrhute dost velke zdvizno posuvne dvere 3840 x 2350. Myslite si, ze rozsirovaci profil z plastu pod dvere je dobra varianta? Udrzi to vahu dveri?
Odpovedať
Odpovede: 1. správna je druhá možnosť: teda žiadny typ b, ale tepelno izolačná vložka. stačí sa len trochu pohrať s googlom linky: http://schilloh.2netmedia.de/pdf/prod... http://www.schueco.com/web/sk/partner... 2. už samotná logika káže, že plastový rozširovací profil, pri takomto rozmere a dupľom ak budete dávať trojsklo, je blbosť. Pre optimálne riešenie vašej situácie odporúčam konzultáciu s výrobcom daných okien, aké sú jeho odporúčania a prípadne aj s vašim projektantom a to hlavne v súvislosti s nadväznosťou na parametre vašej fasády a jej celkové riešenie. Alebo sa obráťte rovno na zastúpenie Schuca pre SR. Veľa zdaru.
Odpovedať
@maniacus Tiež mi to nacenili tak isto. Schüco AWS/ADS 75.SI Typ B / Praporkové těsnění Čo znamená praporkové tesnení? A ten typ B? V čom je to horšie oproti originálu resp. tej druhej variante.
Odpovedať
@kajo873 Prvý krát počujem, že nejaký predajca ponúka Schuco profily pod takýmto označením, v oficiálnych materiáloch schuca sa také dačo nepoužíva. Pošli mi do IP názov tej firmy, ktorá ti to nacenila a skúsim pozrieť čo je to podľa nich. Čo som zatiaľ našiel tak sa to tesnenie používa hlavne pri plastových profiloch ako stredové dorazové tesnenie, ktoré má zabrániť prenikaniu vody.
Odpovedať
Mam rovnaky popis v cenovej ponuke: Systém:Schüco AWS/ADS 75.SI Typ B / Praporkové těsnění
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@maniacus @kajo873 Zdravim, tak isto mam CP na "Typ B / Praporkové těsnění" - zistili ste, co to vlastne znamena?
Odpovedať
@ultrarecall Zdravím, to už bolo dávno, a nakoniec som šiel do okien od iného výrobcu. Ale teraz s odstupom času to chápem tak, že majú asi viacej druhov/ spôsobou tesnenia sklenenej výplne v ráme okna. To praporkové by som tipol že to je klasická tesniaca guma ktorá pritláča sklo, ako to mám aj na oknách ktoré som si vybral.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?