Trojdielna teleskopická brána

Ahojte vie mi niekto poradit ako najoptimalnejsie riesit nakreslenu branu.Tvar a rozmer menit nechcem.Ide o trojdielnu teleskopicku branu s joklovym ramom a vypln tahokov.Figel je v tom,ze jednotlive diely nie su pravidelne obdlzniky.Uplne ideal by bolo ak by vedel niekto aj taku vyrobit za normalnu cenu,montaz je pri SC. Vopred dakujem za rady.
Odpovedať
Nikto nic?
Odpovedať
nikto?
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 a akú čakáš radu keď tvar a rozmer nechceš meniť ? Choď za firmou a povedz toto chcem.
Odpovedať
čo chceš "optimálne riešiť". obíď si firmy, ktoré vyrábajú brány a ukáž im, čo si si vymyslel. oni ti povedia, či do toho idú, alebo nie. prípadne, koľko to bude stáť. snáď nečakáš, že tu ti to zadarmo vyriešime a dohodíme firmu, ktorá sa na taký výmysel dá. dodávateľa najjednoduchšie zoženieš, keď sa spýtaš majiteľov brány, ktorá ťa inšpirovala. cenu odhadujem na 5-7 tisíc eur. motorizácie ďalšíe 2-3. ja viem, ty dúfaš, že niekto sa k tomu postaví veľmi ľahkovážne a zbúcha ti to na kolene. to budeš trpko ľutovať... mimochodom to posledné krídlo je pevné? a zabudol si nakresliť stĺpy. a horné vedenie pôjde ktovie kade v tých horných (optických) výsekoch. Fígľov si tam spravil hodne.
Odpovedať
@eagleowl Joj tak keby to bolo o tomto,tak straca vyznam cela MS.Staci ist za firmami a povedat,co chcem.... Mna zaujima nazor ,skusenost a rady niekoho kto to ma.
Odpovedať
@worker_falcon Vsetky 3 su pohyblive a zasuvaju sa.Horne vedenie by bolo pod tou sikminou zvnutra. Mam ponuku za 5400 nakomplet od normalneho zamocnika.Material,robota,komaxovanie,motor (nice) a montaz.
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 ja mám bránu dvojdielnu.....trojdielnu by som nechcel bola by veľmi široká....čo sa dĺžky (a dispozičného miesta týka ) tebe by sa vošla bez problému 6m (6,5M)dvojdielna ....no ale čo keď ty chceš chodiť do brány autom po šírke tak potrebuješ 7m 😄 Ty chceš kovovú....ja mám hliníkovú lebo už nechcem nič nikdy natierať....ale za pohodlnosť treba platiť 🙂 Tak a máš názor....asi ti je k ničou ...ale máš.
Odpovedať
@eagleowl Ja chcem trojdielnu preto,lebo miesto na jej posunutie mam 3,6-4m a 6,5-7m branu chcem preto,ze ked ju otvorim,tam mam pred garazou dve parkovacie miesta.Si mislim,ze ked je cierny kov vypieskovany,ziarovo pozinkovany a na to praskova farba,ze ma z toho tiez uz zuby boliet nebudu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 ak máš 3,6m miesta tak ti to stačí na 6,5m dvojdielnu bránu. 4m stačia na 7m dvojdielnu.
Odpovedať
@eagleowl lenze ja nemam sekciu 6,5/3 ale este k tomu +1,2 ten spic
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?