Tip na dodávateľa vchodových dverí do RD - drevo alebo Al

Prosím, dajte overený tip na spoľahlivého dodávateľa vchodových dverí do RD, najlepšie zo západného Slovenska. Chceme buď drevené alebo hliníkové, zatiaľ zvažujeme obe možnosti. Nechcem naslepo gúgliť, ocením konkrétne skúsenosti :-). Ďakujeeeeem
Odpovedať
@oliverka aha neche sa ti guugliot, ani na fore si nehladala lebo tem je tu asi 1000 okolo dveri. najprv sa rozhodni co chces apotom hladaj, Kto robi drevo, nerobi vacsinou hlinik.
Odpovedať
@sysell Napíšem ti, ako postupujem, ak narazím na nejaký problém ohľadom nášho domu. 1. Googlim, prehrýzam sa množstvom firemných webov, kontaktujem firmy, na ktoré natrafím, zasielam im otázky týkajúce sa ich produktov. Množstvo informácií na webe je neaktuálnych a neúplných. 2. Čítam desiatky diskusií - plodných i jalových, čerstvých aj historických. Bohužiaľ, veľká časť príspevkov je mrhaním času, neodpovedá na otázky, respektívne reaguje na to, na čo sa nikto nepýtal. Z diskusie na 10 strán sa občas človek nedozvie vôbec nič k meritu otázky. 3. Zadám svoju otázku a zvyčajne mi niekto poradí. Na oplátku sa zasa ja na tomto fóre snažím pomôcť svojimi skúsenosťami iným, ktorí riešia to, čo som ja už niekedy vyriešila. Takže za tvoju radu ďakujem, ale neposunula ma ďalej. Stále hľadám tip na spoľahlivého dodávateľa vchodových dverí do RD, najlepšie zo západného Slovenska. Chceme buď drevené alebo hliníkové, či to nakoniec budú jedny alebo druhé dvere, v tejto chvíli neviem. Som otvorená obom možnostiam. V poslednej dobe s ostatnými strecháčmi komunikujem skôr osobnými správami, takže ak mi vie niekto pomôcť svojou skúsenosťou, môže aj poslať správu. Ďakujem.
Odpovedať
@oliverka ee nemas pravdu, ak sa ti neche riesit oslov velke firmy ako slovaktual, fenestra, incon a podobne - zajdi osobne a mas vyriesene, vies ze to nie su firmy s 2 ludmi co to montuju v garazi. Vacsinou sa dava vypln od gava do hlinikoveho ramu to je vsetko. Vyberes si aka sa ti paci hotovo. Su tu diskusie z tohto roku kde sa riesili hlinikove dvere aj dake celkom zaijimave cele z PU, neboli ani predrazne.
Odpovedať
@oliverka Overené Gavaplast a Perrito, Drevené alebo drevohliník firma Botanský. Ja by som vyberal z týchto. Väčšina firiem, ktoré sa zaoberajú predajom okien berú od Perrita a Gavaplast ale veľká spokojnosť aj pre Boanskeho.
Odpovedať
@sysell @blackomt Obom ďakujem za tipy ;-)
Odpovedať
@oliverka MakroWin
Odpovedať
Skus : https://designer.internorm.com//doord... sú tam hliníkové a drevohliníkové dvere a kvalita je zaručená.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?