Sú lepšie strešné okná Fakro ši Velux?

Zdravim, rada by som si urobila maly prieskum od nezavislych ludi, ktori maju skusenosti so stresnymi oknami, koho by mi poradili. Ceny si clovek vie najst, ale aka je realna skusenost napr.so servisom? Dakujem. :)
Odpovedať
1
2
6
Ahoj, moji rodičia majú strešné okná Velux už 10 rokov, zatiaľ fungujú perfektne, žiadne zatekanie ani reklamácia nehrozí, takže aj my sme sa rozhodli pre tieto okná, sú možno trochu drahšie, ale kvalita stojí za to.
Odpovedať
kúp si jedine značkove Velux Fakro al Roto
Odpovedať
my sme sa rozhodovali medzi velux a fakrom cenovy rozdiel tam bol okolo 70,- euro na dvoch oknách 3 sklo, nakoniec sme zvolili velux, neskor sme si vsimli, ze je malinko prasknute sklo dnu, teda bolo vidiet, ze je to od vyroby, zavolali sme a do tyzdna prisiel technik bez problemov vymenil za nove, uplna spokojnost a servis perfektny!!!!!
Odpovedať
my sme zvolili strešné okná ROTO - plastové a sme s nimi spokojní :-)
Odpovedať
Ja som už od začiatku ako o iných oknách ako Velux ani neuvažoval. No a zatiaľ som ani neobanoval. Vysoká kvalita, kvalitná montáž ti zaručia to že sa každý deň budeš cez ne pozerať s úsmevom. Maximálne využívame ventilačnú klapku v kúpelni kde je zvýšená vlhkosť.(samozrejme aj v ostatných izbách). Nevymenil by som ich za žiadne iné. Odporúčam
Odpovedať
Dakujem krasne za nazory, to je FAKRO na tom tak zle, alebo u nas "ficia" viac okna od Veluxu? :) Ale ten servis asi maju fakt dobry, aj podla toho prispevku, ze do tyzdna bolo okno vymenene, to je myslim skvele.
Odpovedať
Neváhaj a kupuj mam ich sú skvelé..
Odpovedať
velux
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Jednoznačne Velux (poplastované s trojsklom a harmonikovými roletami, ktoré "skryjú" špinu). Sú úplne bezúdržbové (samozrejme sem-tam umyť treba :-S ). Po troch mesiacoch od montáže nám okno asi na pätnástich cm prasklo. Zavolali sme, prišli a trojsklo na okne nám bez problémov a zadarmo vymenili. Vraj to bola chyba výroby, ktorá sa prejavila po dotiahnutí okna po montáži. A to kľudne mohli povedať, že sme si to sami rozbili... Maximálna spokojnosť.
Odpovedať
Vo Veluxe sú veľmi ochotný ľudia ktorí radi pomôžu a vyriešia s vami akýkoľvek problém ohľadom ich okien. My teraz strašne ľutujeme že sme si nedali 3 sklo ale tak zmeniť sa to už nedá tak sme si pre zlepšenie tepelnoizolačných vlastností skiel obiednali tie vonkajšie rolety. Do 3 týždňoch sme ich mali namontované. Už sa teším na leto na nejaké krupobitie kedy si roletu stiahnem a budem môcť pokojne spať po strešným oknom. Pri jednej z búrok tohoto roku ktorá bola sprevádzaná krupobitím sme sa vážne zľakli a čudovali sme sa že to sklo to vydržalo lebo to bolo niečo nenormálne ako tie krúpy trieskali na sklo.
Odpovedať
Nam zajtra privezu 3 ks poplastovane Velux, tiez sa priznam ze sme nas inymi ani nerozmyslali....
Odpovedať
;-) my máme len jedno strešné 3-sko FAKRUM a 100% spokojnosť :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@livia76 Vdaka, ale Fakrum mi ani nevygooglilo...to ako FAKRO? Citala som si uz aj o ich firme. :)
Odpovedať
@rocky11333 Mne kolega hovoril o nerozbitnosti skla na oknach FAKRO, odolne aj voci krupobitiu. Ale tak Velux posobi dlhsie a ako citam, ma skvely servis. Dakujem. :)
Odpovedať
@lilik200 jasne to som zle napislala :-) FAKRO :-) :-)
Odpovedať
@livia76 Takze aj FAKRO sa moze pochvalit spokojnymi zakaznikmi. :) Jeden znamy mi povedal, ze to zavisi od toho, koho sa pytam, pretoze predajca stale chvali to svoje, comu aj rozumiem. AJ preto ma zaujimal nazor na servis. Vdaka. :)
Odpovedať
;-)
Odpovedať
Zatiaľ spokojnosť z vonkajšími roletami. Dnes prší, roletu som stiahol a hluk, ktorý vziká pri kvapkaní kvapiek na sklo sa zredukoval asi tak o polovicu. Takže konečne budeme môcť nerušene spať pod našími strešnými oknami. Investícia je síce veľká ale vyplatí sa . :DD
Odpovedať
Fakro, je to poľský výrobca a okna Velux strešné sú plastové, kovové a drevené, počet zasklení, takže cena sa podľa toho odvíja. + doplnky.
Odpovedať
Co sme si zistili na ich webovej stranke + cez znameho znameho, aj FAKRO ma stresne okna plastove, drevene, s moznostou inej vyroby pri individualnej poziadavke a doplnkov maju teda tiez strasne vela, staci mat peniazky. Proti Poliakom osobne nic nemam, to len tak na okraj. Nekupujem predsa od tety pri dverach. :) Z mojej odpovede je volba asi jasna, dame sancu FAKRO oknam.
Odpovedať
A tí čo máte Velux ,nevadí Vám že má kľučku hore, lebo Fakro má tuším dole. Ako je to potom s otváraním? ;-)
Odpovedať
V čom je Velux lepší od ostatných okien?
Odpovedať
klasicky to otváraš, len trošku je problém keď je okno vyššie to potom musíš zobrať nejakú stoličku. My máme okna vyššie v spálni a kúpelke a celý rok máme otovrenú ventilačnú klapku a ta ti bezpečne a automaticky vetrá. A keď potrebuješ okno otvoriť viac existujú aj pomocné tyče.
Odpovedať
@ivanapor Neviem, ale niekto nam urcite povie svoj nazor, aspon dufam.
Odpovedať
@rocky11333 Ja som ziskala kontakt na cloveka, ktory pracuje s FAKRO a ten mi vysvetlil aj ventilacnu klapku/mriezku, ktora je u fakra lepsia a aj oni maju pomocne tyce, ak je okno vysoko. zacinam sa zastavat fakra, asi som uz prilis zahrabana do okien. :)
Odpovedať
@lilik200 Ja si myslím a budem veriť radšej Veluxu pretože Velux okná sa mi zdajú byť také ako keby mohutnejšie, pevnejšie, stabilnejšie a bezpečnejšie. Je to môj názor tak si stojím za ním. Lebo nemecká kvalita je nemecká a nie nejaká poľská kvalita.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
počula som že Velux sa začal vyrábať na Slovensku, takkže kvalita išla trochu dole, a je úplne jedno či Fakro či Velux
Odpovedať
No nie je to uplne jedno ci Fakro alebo Roto alebo Velux pretoze mam s tym skusenosti pri montazi a demontazi a jednoznacne Velux je kvalita naj a mozem povedat Fakro a Roto su len kopie ktore nedosahuju kvalitu.
Odpovedať
my sme dali velux a zatiaľ spokojnosť
Odpovedať
A vie mi niekto odporucit alebo poradit stresne okno od Fakro,Velux,alebo ROTO na elektricke otvaranie/zatv. s dazdovym senzorom?????Ma s tym niekto skusenosti?????Ktora z tychto znaciem ma lepsiu technologiu a kvalitu motorov????dakujem
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?