Sú lepšie plastové okna Incodec alebo z Fenestri?

ahojte ,mam v plane menit okna a neviem sa rozhodnut. mam vybrane dve firmy. jedna je incodec pri nitre smer jelsovce ,alebo fenestra zlate moravce. ak mate niekto skusenosti,poradte prosim :-)
Odpovedať
@sylviafann svokrovci objednávali Rehau okná v Leviciach a sú pekné, sú spokojní. My máme v predných izbách doma Salamander a vraj je to najlepšia značka. Ale nejaký rozdiel medzi nimi nevidíme.
Odpovedať
Profilova fotka
@sylviafann my máme Rehau Geneo od Fenestry a spokojnosť maximálna.
Odpovedať
Este som o incodec firme nepocul, takze sa mi tazko hodniti. My mame od Feenstry a sme spokojni. Musis samozrejme v prvom rade porovnavat rovnaku triedu profilov. A kedze skor je mi znamejsi profil Rehau (aj vyrobca) ako profil od Gealan. A v neposlednom rade je montaz, pretoze montaznici mozu "pokazit" dobry vyrobok....
Odpovedať
Mame Rehau Geneo 3+ od Fenestry a maximalna spokojnost......
Odpovedať
no,kedze sa moc do profilov nevyznam :-| ,neviem teda ,ktory bude lepsi,ale ako tu citam ,lepsi je zatial rehau? No,a najviac sa asi obavam tej montaze ... tak ako si napisal,ze mozu pokazit aj dobry vyrobok.
Odpovedať
@sylviafann V podstate problematika profilov je o tom aky maju koeficient U a o tom aky je masivny a pevny (ci unesie napr. trojsklo). Takze najlepsie ked si to niekde vyskusas, kto ma take okna. Pri koef.U treba potom brat do uvahy U celeho okna (znacene ako Uw). A potom ta montaz. Ak budes mat zaujem o Fenestru, viem Ti odporucit na to firmu z TT.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam Fenestru.
Odpovedať
tú firmu incodec nepoznám, tak neviem hodnotiť. tiež som mal ponuku z Fenestry, kde je profil Rehau, ale nakoniec som bral okná z firmy AB team zo ZH a tam je spomínaný profil Gealan. čo som sa radil s niektorými, tak ten profil takisto chvália. mala by to byť tiež dobrá kvalita a cenovo ma vyšli lepšie ako Fenestra.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?