Sú lepšie hliníkové alebo plastové vchodové dvere?

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, ktoré vchodové dvere sú lepšie, hliníkové alebo plastové. Poradte aj firmy. Dik
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
AL dvere su o dost drahsie.Maju dlhsiu zivotnost a su pevnejsie.Ale mne sa osobne Al nepaci.PVC je farebne nestale a ked je zly material tak velky problem. Ale ak si das spravit solidnej firme tak je vsetko ok. Al aj PVC vyraba http://www.eurojordan.com/sk/ , www.fenestrask.sk/ , http://www.slovaktual.sk/ , http://www.incon.sk/ a mozno aj iny len ma teraz nenapada.
Odpovedať
ak ti mozem poradit tak urcite AL dvere su lepsie
Odpovedať
o eurojordan by som urcite ani nezakopla. videla som rozne fotky ich okien ako ich montovali a ako vyzerali a stacilo mi.
Odpovedať
@cissi866 Al? Prečo, máta ich aj vy? Dost sú drahe a nevieme sa rozhodnúť ani z akej firmy. Dik
Odpovedať
@jakubjakovae co je ze dost su drahe? kolko?
Odpovedať
za kvalitne dvere zaplatis tak ci tak okolo 1000 € ci uz budu plastove alebo hlinikove no a medzi nimi nie je velky cenovy rozdiel na cene to je maximalne 150 az 200 € a mam ich aj ja nedaju sa s plastovymi porovnat su lepsie odolnejsie a kvalitnejsie.
Odpovedať
@mima1 Ahoj. Dávali sme si robiť cenové ponuky, vyšli by nás niekde aj 72 000, najlacnejšie 52 000sk. My máme aj so svetlíkom. 210 x 135cm. Najlepšie je ich vidieť. Vy ich už máte dlho? Ste s nimi spokojní?
Odpovedať
@jakubjakovae nase vchodove dvere su plastove obojstranna imitacia dreva orech. mame len bocny svetlik vrchny som nechcela. ale tiez neboli najlacnejsie :-( podla mna teda .
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 inak mohla by si sem supnut nejaku foto aj my chceme orech aspon ukazem manzelke nech vie ako to vyzera
Odpovedať
mas ip
Odpovedať
Aj tu je časť odpovede pre Vás: http://www.ostavbe.sk/ake-vchodove-dv...
Odpovedať
Stále neviem, pošlite niekto foto tých hliníkových, ako vyzerajú. ak niekto má.Dík
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ešte je tu elternatíva plastových dverí s AL výplňou. My sme objednali také. Boli drahšie, ale sú kvalitnejšie. Hlavne záleží, na akú svetovú sranu ich máš otočené. Ak je to na juh, treba AL /aspoň výplň/ :-)
Odpovedať
Pytas sa ktore su lepsie, tak lepsie ci kvalitnejsie su hlinikove a samozrejme aj drahsie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Dobry den prajem. Robila som kompletnu rekonstrukciu stareho domu kde mi vsetko od okien, rekonstrukcie kupelne, vymeny dveri robila jedna firma, ktora je na trhu uz 12 rokov . Bola som s nimi tak spokojna, ze na moje odporucanie ich sluzby vyuzila cela moja rodina. Poradia lepsiu aj ekonomickejsiu moznu verziu, pracuju rychlo a hlavne kvalitne. Na zaciatku rekonstrukcie som pracovala s viacerymi firmami s ktorymi som nebola spokojna, bola som vsak velmi milo prekvapena ked som konecne nasla zodpovednu firmu. Velmi rada vam ju v pripade potreby odporucim, pracuje po celom Slovensku
Odpovedať
Profilova fotka
@lele987 ako z teleshopingu...:-)
Odpovedať
cely život je ako teleshoping :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
...2 príspevky a hned reklama?
Odpovedať
Mám nové hliníkové vchodové dvere 2 rok pod prístreškom a smerované na juh. Cez zimné obdobie mám problém s dverami vo vnútri rámu sa rosia a keď je mínusová teplota cca -8st. rosa zamrzne a neviem otvoriť dvere. Pri menších mínusových teplotách otvorím dvere a doslova ma osprchuje voda.Dvere sa otvárajú do vonka Dneska ráno 25.1.2013 som nemohol odomknúť dvere zrejme bol zamrznutý aj zámok. Už som to viackrát reklamoval nevedia čo s tým. Ale ja som už dvere zaplatil 1500€.. Potrebujem radu kde sa mám sťažovať a žiadať nápravu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ja som objednal plastove blucko s gfk vyplnou ktora prekriva ram dveri. Vraj su omnoho stabylnejsie ako klasicke s hpl. Dufam ze budu dobre.
Odpovedať
Nakoniec mi predajca oznamil že ho robia iba v pravej strane a ja potrebujem lavu takže som nakoniec isiel do hlinikových dverí s HPL výplnou. Cena GFK bola vyšia o 200€ ako HPL ale terazjsia HPL stoji tak isto takže je to jedno @power7505
Odpovedať
Skúste fiberglassové. Sú pevnejšie ako hliníkové a lacnejšie. fungujú bezchybne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Otázka ku vchodovým dverám: má niekto plastové dvere rozmeru 1000x2380 mm vyrobené z jedného ks bez použitia svetlíka. Pri použití trojskla budú dosť ťažké, mám obavy či takéto zaťaženie pánty zvládnu. Dvere budú orientované na SZ, rámy budú komplet prekryté EPS
Odpovedať
My máme hliníkové dvere staré 6 rokov a som maximálne nespokojná - ľadový rám dverí a celá vnútorná chodba je studená ako v chladničke. Možno sú pevnejšie, ale určite aspoň tie naše sú studené. Už by som ich nekúpila.
Odpovedať
@user Otazku skuste polozit vyrobcovi. Podla mna by problem nemal byt. Vyrobca pri mojej podobnej otazke odpovedal, ze 1 m siroke dvere su v pohode. :-)
Odpovedať
@dominik_boksansky Jeden výrobca tvrdí že nie je problém, druhý, že sa to dá ale len na vlastnú zodpovednosť. Ak som to správne pochopil jedná sa tam len o vyššiu hmotnosť 3-skla, ak by som použil plnú výplň v kombinácii s trojsklom bude rám menej namáhaný
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?