Sú kvalitnejšie strešné okná Velux alebo Fakro?

Rozhodujeme sa medzi strešnými oknami Velux alebo Fakro. Ktoré sú kvalitnejšie ?
Odpovedať
podla mojich vedomosti je to v podstate takto: fakro su Poliaci, ktori takpovediac okopirovali Velux a vypracovali sa do taketo stavu, ze ich okna su rovnako kvalitne ako Velux, ja by som sa rozhodla teda podla ceny
Odpovedať
sú 3 značky, ktorých sa nemusíš báť: velux, fakro a roto ale myslím si, že velux je no.1
Odpovedať
určite velux, to je originál , +čo sa týka doplnkov a prepracovania, mysleli fakt na všetko , fakro neokopíroval velux,ale vyrábajú na starej veluxovej linke,samozrejme určite si ju nejak prispôspbili , čo viem tak sú cenovo dostupnejšie, v dreve by som to asi moc neriešil , aj ked ide o to aké je tam sklo , a do budúcna aké chcete použit doplnky, roletky žalúzie, vonkajšie tieniace sietky atd.treba pozerat aj na toto , a ak by ste išli do plast,resp polyuretanu tak jedine velux, to je úplne odlyšné zloženie okna
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s rebelix. Vyber si z tych kvalitnejsich podla ceny. A tiez ceny doplnkov na stresne okna su dost vysoke, tak by som vyberala aj podla toho.
Odpovedať
Nám doporučili jednoznačne Velux, sú drahé, ale strešné okno musí byť kvalitné..treba skúsiť zjednať zľavu v stavebninách.,.
Odpovedať
Jednoznačne Velux, lebo má vychytené detaili.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Mal som sedem rokov Velux a celé zle, stále nejaký problém na troch oknách zo siedmich zatekanie, praskanie. Teraz mám Fakro troj sklo a už piaty rokov úplná spokojnosť. Okrem toho klučka v spodnej polohe je na nezaplatenie, ventilacna mriežka je lepšia, 10% viac svetla pri rovnakom rozmere a hlavne žiadne patalie. Jednoznačne Fakro! ps:Venco tam popisal celkom slusne bludy, hlavne teraz ked Velux zacal robit ,,nove okno,, uzsie ramy a rozdiel hrubky dobieha polystyrenom, menej materialu bude viac pracovat a polystyren na streche v lete, kto si da toto na strechu, klobuk dole..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?