Sú japonské steny praktické?

Profilova fotka
Ahojte, máte niekto skúsenosti s japonskými stenami namiesto záclon? Veľmi sa mi páčia, a zvažujem na balkónové dvere s oknom. Je to praktické?
Odpovedať
Profilova fotka
@bejulik31 ja mam japonske, ale nie zaclony. mam zavesy. prakticke v com? mas nejaku konkretnu otazku?
Odpovedať
Profilova fotka
ako je to s udrzbou? daju sa rovnako oprat ako zaclony? a kde si ich kupila? mas nejaky konkretny tip, kde maju dobry vyber? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bejulik31 ja som si kupila len tu konstrukciu a dala som si do nich usit z kvalitnej latky zavesy. takze prat sa to da. som s nimi spokojna, ale maju predsa jednu nevyhodu: ked fuka vietor a mas otvorene okno alebo vetrak, udieraju tie spodne konstrukcie o seba a samozrejme, vydavaju zvuk. a v spalni to obcas posobi rusivo.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za info ... ta jedna nevyhoda ma neodradila ... :-)
Odpovedať
@chrobaak vyslo ta to lacnejsie ako hotove? Zdaju sa mi totiz velmi drahe. Tiez ma napadlo, ze usit, len ci by som si tym pomohla. Tu konstrukciu zospodu myslis tie zavazia na jednotilivych paneloch alebo ich mas upevnene aj tam na nejakej kolajnicke? @bejulik31 chces si to dat po celej dlzke alebo len par kusov? Aj ja by som tak chcela riesit obyvackove okno s balkonom len zatial nemam predstavu, co presne. Ci zavesy so zaclonami nakombinovat, hodilo by sa napr. par kusov tmavych zavesov, ktore by aj zatienili, ked bude treba. Ak mate niekto nejake napady budem vdacna. Jedna sa o klasicke panelakove okno s balkonom sirka steny cca 3,5 m.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroe mne sa velmi paci tato: http://www.peknybyt.sk/index.php?menu... a mne by stacili tie dve biele a dve hnede...
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroe ano, myslim tie zavazia, ziadna spodna kolajnicka tam nie je.. nemyslim si, ze usitie vyjde lacnejsie. vyhoda je len ta, ze budes mat taku latku ako ty chces a bude to zarucene opratelne (v pripadevyberu vhodnej kvality latky).
Odpovedať
pridám aj ja niečo:-) http://ildi-interier.blogspot.com/201...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@bejulik31 @chrobaak ahojte ...prosim vás koľko stoji tá japonská stena?lebo ani šajnu nemám... 8-) ja by som potrebovala cca. na širku 4 m. ďakujem
Odpovedať
my sme mali japonské steny v priestore obývačky a jedálne, ale po 2r. sme to zmenili za klasickú záclonu a záves a musím povedať, že mi teraz tento priestor príde mäkší a príjemnejší... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sz.zuzana netusim, kupovala som uz davno...
Odpovedať
@bejulik31 my mame bielu japonsku stenu na fr. okne v spalni. Mam ju vsak miesto zavesu nie zaclony. Kupovali sme ju pred par rokmi v Hornabachu. Spalna ma okno na juh, tak cez leto je zatiahnuta aj cez den, aby sa izba nepriehriala, inak ju rano odtiahnem, aby nam slniecko izbu ohrialo a zatahujem ju len vecer, ked svietime.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dakujem za nazor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri v Bonprixe a v ikei maju velmi pekne, ale na ich stranke nevidis dobre vzor, v skutocnosti su tie biele velmi pekne. Mne mamina usila jednofarebne do spalne, hore usity tenel, navlecene 4 kusy zaclon na dvojtycovu garnizu a dole zavazie na zaclony kupene v stavebninach za par korun. Tiez su navlecene v usitom tenkom tuneli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?