Stresne okna VELUX / FAKRO, ktore ???

Profilova fotka
Ahojte, potrebujem vediet vas nazor. Chcel som si do strechy namontovat 4 x stresne okna Velux GLU 0061 B 3-sklo, so spodnou kluckou, drevena konstrukcia, poplastovane v cene 311 euro + okenny lem(102 euro) (Uw=1,1). celkom cena 413 euro. Strechar mi dal ponuku ze zbytocne preplacat Velux,ked sa plati za znacku, a dal mi ponuku na Fakro PTP U3, je to 2-sklo a Uw vyrobca udava 1,3. cena aj s lemom 313 euro. Pre ktore sa rozhodnut ? Ja som jednoznacne za 3 sklo. Preco mi predajca stresnych komponentov ponukol prave tieto stresne okna ?
Odpovedať
Profilova fotka
Je potrebné porovnávať okná rovnakých parametrov, t.z. 3sklo od VELUXu s 3sklom od Fakra, 2sklo od VELUXu s 2sklom od Fakra, resp. porovnávať aj ostatné parametre či sú rovnaké (takmer rovnaké): Uw, Nepriezvučnosť, prienik vzduchu, svetla a pod.
Odpovedať
@misulko_18 Asi ma na nich fajn marzu...
Odpovedať
Profilova fotka
@stresneoknaeshop noo je zaujimave ze 3-sklo Fakro celoplastove stoji az 600 euro :-/
Odpovedať
Profilova fotka
My máme fakro a veľa robotníkov sa pýtalo, čo sú to za okná, že vyzerajú veľmi kvalitne. Aj známy čo predáva krytiny aj okná hovoril, že je fakro lepšie ako velux. Žiaľ technickým parametrom sa ja nerozumiem, ale nechali sme si poradiť a máme fakro a maximálna spokojnosť. A niekde tu na streche som našla, že niekto menil velux za fakro.
Odpovedať
@misulko_18 Ja mam styri presne take okna, celoplast s trojsklom v dekore. Kupoval som ich, ked este v SK katalogu Fakra ani neboli, ale dodali mi ich (videl som cesky katalig pre rovnaky rok a podla toho som chcel). Napriek tomu tvrdim, ze stresne okna su jednou z najhorsie zvladnutych sucasti novostavieb, a je jedno ci to je fakro, roto alebo velux.
Odpovedať
Profilova fotka
@misulko_18 veď práve..treba si porovnať jablká sa jablkami a hrušky s hruškami ;-) ..ale ten predajca Vám porovnal jablká s hruškami :-) ..určite aj plastové VELUX v trojskle bude drahšie ako drevené v trojskle...t.z. skúste si porovnať okná rovnakého prevedenia od oboch výrobcov a budete mať ľahšie rozhodovanie.
Odpovedať
@misulko_18 isto 3 sko, pokial sa da stredne radsej ziadne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?