Strešné okná do bungalovu

Aký je Váš názor na presvetlenie obytnej plochy strešnými oknami, keď izby sú dostatočne presvetlené klasickými oknami? Páčia sa mi presvetlené priestory, len mám obavy zo strešných okien, nakoľko mnohí si to nechvália.
Odpovedať
ked si das poplastovane veluxi s trojskolm tak problem by nemal byt a hlavne musia byt dobre namontovane:-)
Odpovedať
Nás od nich tiež odhovárali. Hlavné dôvody prečo nie. V zime zapadaju snehom a horšia manipulácia s nimi kedže budu vysoko ( otváranie, umývanie )
Odpovedať
@atusa Nějak nechápu, proč chceš dávat střešní okna, když píšeš, že pokoje jsou dostatečně prosvětlené. Když vezmeš náklady na jejich pořízení, nutnost mytí, tepelné úniky a možnost rosení nebo zatékání (malá pravděpodobnost, ale je) tak proč? Kdybys měla málo světla, tak OK, ale takhle?? :-.
Odpovedať
@kvidoo takže ste si tie strešné okná predsa dali???? a ste spokokojný???? Nás tiež od toho odhovárajú presne z tých istých dôvodov ako si napísal.
Odpovedať
Nie a velakrát nie. Je to riešenie tam kde sa inak nedá. Pokiaľ máte dostatočne presvetlenie ,strešným oknám sa vyhnite. Okrem toho že v zime treba ometať sneh tak väčší problém je horúčava v lete a riziko zatekania ak je odfláknutá montáž.. Ak chcete zabrániť horúčavám, musíte dať vonkajšiu roletu, vnútorná žalúzia nestačí . Takže za veľa peňazí málo muziky-okno,vonkajšia roleta zateplovací límec,montáž a ste dobre nad tisíc eur . Jedine snáď malé okno do kúpelne nad vaňu pre romantikov... A áno okrem fasádnych okien montujem aj strešné keby si niekto myslel že som teoretik čo len tak píše a píše :-) :-) :-)
Odpovedať
@atusa nie nedali sme ich, sme to inak riešili
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?