Ste spokojní s oknami Fenestra?

Profilova fotka
Ahojte, mate niekto plastove okna od tejto znacky? Ste spokojní s nimi? A nemate este niekto nahodou vchodove dvere so sklom znacky Master Care, aby som mala predstavu o tom ako to vyzera :) Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame okna objednavane cez Fenestra ZM, profil Rehau Geneo 3+. Zatial este nebyvame, ale co sa servisu a ceny tyka, sme zatial velmi spokojni. Uvidime, co nas este caka, ked budeme byvat.
Odpovedať
Zalezi od profilu. Ja osobne som za 3x tesnenie, ale to stredove, co ma Geneo 3+, tak sa mi nepaci, ze je cele z gumy. Ja som za pevnu plastovu stenu, na ktoru dosada gumove tesnenie z kridla. Uz aj kvoli tomu, ze pri vykradacke je zlozitejsie vypacenie, kedze sa tak lahko nedostane kovovym predmetom k tomu vnutornemu tesneniu, pretoze ta pevna plastova stena tomu zabranuje. Napr. take je u Fenestry OPTIMUM http://www.fenestrask.eu/dokumenty/do... Stredove tesnenia s pevnou stenou maju aj vsetky profily Aluplast, ktore pouziva Slovaktual http://www.slovaktual.sk/produkty/okna/ Co si pamatam, tak taky profil ma aj INTERNOVA 6000...este by sa aj nejake ine nasli.
Odpovedať
my sme si od fenestry objednali vsetky okna a dvere na cely rodinny dom z profilu GENEO 3+ sused ich ma uz 2 rok a nevie si vynachvalit. uz nechceme spravit taku istu chybu ako v minulosti, ze si kupime lacne polske okna a potom ich budeme o 2 roky menit..maju v ponuke aj hlinikove, ale z neho si u nich dame urobit zimnu zahradu. vela ludi fenestru chvali a to bolo pre nas dolezite..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
stredové tesnenie na Geneu 3+ je zámerne robené celé z epdm aby bolo pružné a vedelo sa prispôsobiť ku krídlu pri nárazových vetroch a podtlaku okna. ked si date urobiť Blower door test tak sami pochopíte jeho význam. pevný stredový nos je už zastaralý systém stredového tesnenia. vsetky kvalitné profily ako Trocal , Rehau atď to už dnes majú. bezpečnosť sa rieši použitím bezpečnostných skiel a kovaní nie stredovým tesnením.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme na rodinnom dome fenestracke okná už 12 - ty rok, doteraz nebol žiadny problém
Odpovedať
aj my máme od Fenestry Rehau Geneo a max. spokonosť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?