Ste spokojní s montážou okien od Slovaktual?

Profilova fotka
Boli ste spokojní s montážou v okr. Lucenec, VK??? Rozhodujeme sa medzi 2 firmami. Na túto firmu sme mali už dve od seba nezávislé negatívne reakcie čo sa týka montáže....
Odpovedať
Napisem od veci,ale my sme neboli spokojni s ich pristupom pri objednavani okien,takze tuto firmu oblukom obchadzam. neviem si predstavit ako by sa tvarili pri pripadnej reklamacii,ked odplasia zakaznika uz pri vstupe :-D
Odpovedať
Premýšľaš dobre. Vyberaj nielen okná ale aj fy ktorá má kvalitných montážnikov. Lebo, môžeš si vybrať tie najlepšie okná na trhu, no ak ti ich príde namontovať tlupa negramotných a arogantných hlupákov zarobíš si na dlho dlho sa ťahajúce problémy. Po dlhom a dôslednom výbere som si zvolil fy so všetkými existujúcimi certifikátmi kvality, referenciami, ktorá mala v ponuke jedny z najlepších rámov na trhu, fy s prevereným zahraničným majiteľom, žiaľ ako na potvoru práve ku mne poslali tlupu, ako som napísal hore. Keď som prišiel na obhliadku okamžite som volal kontrolóra z fy, prišiel obratom, no už tá spúšť spôsobená za pár hodín divokej jazdy spôsobila že síce reklamácie promtne riešia, no tie už nemajú konca. Na druhej strane pre nich je to neuveriteľná strata, lebo za ten čas čo u mňa ich najšikovnejšia skupina opravuje chyby mohli zrealizovať desať, možno viac domov.
Odpovedať
My sme boli spokojni nadmieru.okna a dvere su super a sme spokojni aj s odbornou montazou.chlapi boli velmi mili a sikovni.nemusela som po nich riadit skoro nic.vsetko si vyriadili.ak kupovat okna tak jedine od slovaktualu.vrelo odporucame kazdemu :-) :-) :-)
Odpovedať
My máme tiež okná zo Slovaktualu. Všetko od objednania okien až po ich montáž prebehlo bez problémov. Brat má hliníkové okná zo Slovaktualu a tiež je veľmi spokojný. Montážnici boli veľmi šikovný. My môžme len doporučiť. Okná a dvere máme z trnavskej pobočky Slovaktual.
Odpovedať
tak slovaktual lucenec ani neskusaj
Odpovedať
U mna jedine Inkon, certifikaty vsetko maju. Na slovaktuala som pocul negativa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?