Slovaktual montáž - ako ste boli spokojný s montážou ? Trnava, Sered, Senec, Hlohovec ?

Profilova fotka
Chcem sa spýtať majitelov okien od Slovaktual, ako boli spokojný s montážnikmi, ktorý k nim prišli ? kedže Montáž je rovnako dôležitá ako kvalitné okno, tak má zaujíma Vaša spokojnosť podla jednotlivých lokalít-predajcov. Mám na výber obchodné zastúpenie z týchto miest - Trnava, Sered, Senec, Hlohovec. Tak prosím, kde ste kupovali ? Spokojnosť ?
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím, určite tu má vela ludí Slovaktual. Aké máte skúsenosti s montážou ?
Odpovedať
Máme od nich plastové okná a hlinikové dvere - spokojnosť - Snina.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem, myslela som spokojnosť s montážou v lokalite - Trnava, Sered, Senec, Hlohovec. Lebo to sa nikde nedozviem, len od zákazníkov. Cena je podobná v každej predajni, len každá má iného montážnika :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zajtra chcem objednávať, tak skutočne nikto nič ? :-|
Odpovedať
my mame okna cez slovaktual Senec. parapety nam povodne zle vymerali, na niektorych oknach boli kratke (mali sme este zateplovat a nezohladnili spravne hrubku), vsetko nam ale pomerne rychlo vymenili. takze sme boli nakoniec spokojni aj s oknami, aj s montazou. byvame 9 mesiacov a zatial ziaden problem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@danielta999 ahoj,kde ste nakoniec objednali? my sa prave tiez rozhodujeme, ktoru pobočku... Trnava, Hlohovec ,pieštany....tak som zvedava ako ste pochodili,vdaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mata208 Ahoj, objednali sme v Trnave. V Slovaktuale majú pobočky rôzne ceny, a platí že čím väčšia-staršia pobočka, tým má v centrále väčšie zlavy. Takže aj preto mala Trnava najlepšiu cenu. Montáž bola tiež kvalitne odvedená, a sme velmi spokojný.
Odpovedať
Myslim ze zo Slovaktualom ste nespravili chybu - pokial je spravne prevedena montaz tak sa nieje coho obavat.
Odpovedať
Profilova fotka
@danielta999 ok,super ,tiez som za Trnavu,boli ste na srobarovej ul. tam kde je byvaly cukrovar? ci myslime tu istu pobocku,vdaka ;-)
Odpovedať
No tiež som zvažoval Slovaktual ale keď suseda presvedčili že montáž na pásky je nezmysel a je to len vyťahovanie peňazí z kapies tak som si spravil názor a šiel som ku konkurencií .Pozreli mu osadili vchodové dvere hore 1-2mm spára ako keby mu nedoliehali
Odpovedať
Ja som bol velmi nespokojny s montaznikmi od slovaktualu v MT, davlai to na penu, vtedy som montaz okien nemal moc nastudovanu a tam kde sa im nezmestia dyza pistole symbolicky spravili pasik len z vonku aby bolo vidno ze tam daco je a cely vrch dveri bol duty. Proste sedlac primitivna a stalo to myslim 200 alebo 300€ za 2 hodiny roboty. Hlavne si daj spravit mozntaz s paskami alebo tou rozpinacou paskou, to som zvedavy na tu palku a to prevedenie. Lebo pokial clovek si clovek vsetko nenastuduje vsetko sam tak vsetko spravi kazdy na hovno alebo si to spravit najlespie sam.
Odpovedať
Nezalezi len od pobocky, ale aj od partie.. Su to zivnostnici, co dnes montuju slovaktual a zajtra daco ine. Mne partia, ktoru slovaktual pk/ba poslal, uplne domrvila montaz pasok a par okien dokonca jemne poskodili.. Je to v rieseni.. Samotne okna vyzeraju kvalitne spravene.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@danielta999 Ja mam od Slovaktual okna passive HL aj vchodove dvere, spokojnost s instalaciou, pasky si nalepim sam, nebol ziadny problem, bol som pri montazi a pristupovali k praci predcizne a detailne.
Odpovedať
Profilova fotka
@mata208 Ano, pobočka Slovaktual na srobarovej ulici. V Trnave je len jedna pobočka. A montáž na pásky sme si robili sami. Dá sa to aj po montáži okien a ušetríte tak asi 300 eur, oproti cene od Slovaktualu. A ešte si kúpite viac druhov pások, takže kvalitnejšie prevedenie ako ked Slovaktual používa jeden univerzálny typ pásky. Objednali sme cez Izotes.sk, majitel je velmi ochotný a znalý, vysvetlí podrobne kedykolvek zavoláte.
Odpovedať
Dosť dobre si neviem, predstaviť ako sa aplikujú pásky po montáži okien .Mne keď montovali okná tak tie pásky sa z vnútra lepia na rám .
Odpovedať
@banjo1 Jednoducho nalepis to na vonkajsi ram.
Odpovedať
Profilova fotka
@banjo1 Pásky sa môžu nalepiť na rám zvnútra alebo z vonku. Funkciu splnia úplne rovnako.
Odpovedať
to som presne videl na jednom dome ako mu plápolali pásky vo vetre . Asi tiež aplikoval pásky na rám ale montážnici zrejme neodviedli 100% prácu.To by sa nemalo stať ani keď sú nalepené zvonku rámu aby sa odlepili nie?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte ,chceme si objednat okna od Slovaktual Sered,mate niekdo skusenosti?
Odpovedať
Urcite neodporucam Slovaktual NMnV. Arogantny pan predajca, montaz bola tiez na 2 veci. Odflaknuta a okna zapenene len aby sa nepovedalo. Inak kvalita okien vyborna, to nemozem povedat nic negativne. Reklamovali sme posuvne dvere na terasu. Pri zatvarani nedoliehaju dobre do ramu, ale to sa prejavilo az pri zmene pocasia, t.j. nizsia teplota. Pan predajca prisiel bez toho aby sa ozval, na stavbu, co som sa dozvedel az od majstrov. Nasledoval telefonat a vyhovorky, ze sa mi nemohol dovolat, pritom telefon som mal v ten den so sebov s prepacenim aj na WC,pretoze som cakal na jeho telefonat. Samozrejme vysledok ziadny. Nasledoval technik a vymena skla...problem pretrvava. Potreboval som doobjednat parapety, nakolko ma presviedcal pri objednavke okien, ze to bude lepsie riesit dodatocne. Hovorim si OK, nacenil mi nejake, poslal som este otazku co by stali o triedu lepsie parapety a poslal mi CP na tie najdrahsie. Tu uz pohar pretiekol, oslovil som Slovaktual Myjava, oni si mozu s Mestom podat ruky, taky isty pristup. Nakoniec som oslovil miestneho predajcu okien a ten mi vysiel v ustrety. Parapety aj zaluzie prisli ako sme sa dohodli, montaz prebehla bez problemov. Velmi zalezi aj na tom na akeho predajcu natrafite. My sme bohuizal stastnu ruku pri vybere nemali.
Odpovedať
My máme okná zo Slovaktualu z Trnavskej pobočky. Sme maximálne spokojný. Montáž bola spravená kvalitne bez problémov. Montážnici boli veľmi šikovní.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?