Slovaktual Dúbravka - nikdy viac

Ahojte, chcem sa podelit o skusenost s firmou Slovaktual a to konkretne v Dubravke - BA. 9.1. 2012 sme si u nich objednali 4 sietky proti hmyzu a dvojo interierovych zaluzii na okna. Do dnesneho dna nemame nic namontovane. Pokial by som tam nevolala nikto by sa ani neozval. Pri platbe mi bolo povedane, ze do tyzdna je to tu - max. dvoch. Ked som tam po dvoch tyzdnoch volala, povedali mi, ze je to pripravene a ze ma bude kontaktovat montazny technik. Nestalo sa tak. Volala som opat - vyhovorili sa na silne mrazy (to ma este nenapadlo, ze na interierove zaluzie mozu aj vonku traktory padat) ale, ze dnes - 10.2. to pridu urobit a daju mi den predtym vediet presny cas. Vcera vecer - 20:00 nikto nevolal, volam tam a opat nie su montazny technici nic sa teda nebude diat. Povedali mi, ze jedine mi mozu namontovat sietky a to tiez nie je montazny technik ale clovek s predajne. Po niekolkych telefonatoch a ospravedlneniach mi bolo povedane, ze montazny technici su z Prievidze a im sa sem neoplati prist do BA len kvoli mojich styrom sietkam proti hmyzu a dvom zaluziam.Takze takto si vazi firma Slovaktual v Dubravke svojich zakaznikov.
Odpovedať
Profilova fotka
@barbora21 ako ja ta chapem, ale co si cakala??? preco si si nenechala vsetko spravit naraz, s montazou okien??? hold, slovensko.. ale uprimne, sa pozri na to z ich strany.... prerobia na tom.... na druhej strane, nemali ti tu objednavku vziat a ak ju vzali, mali si tam dat priplatok ze doprava ;-) a ak si to naozaj aj zaplatila a stale nic, tak to maju problem, poriadne ich nabonzuj vsade kde sa da :-)
Odpovedať
@kaktusik007 my sme kupili byt a ten plastove okna ma - no nemal sietky proti hmyzu a na dvoch oknach boli pokazene zaluzie, takze nepotrebujem menit okna - tie mam a su tri roky stare....potrebujem len sietky a zaluzie - to je vsetko :-) Ak na tom prerobia tak to ani nemali brat - zaplatila som za to skoro 200 eur a to, ze chodia montazny technici z Prievidzi ma nemusi zaujimat - ja som to objednavala na pobocke v Bratislave a nie niekde inde. To odkial su mi je jedno - pobocka je tu a nikto nic nehovoril, ked si brali moje peniaze.
Odpovedať
@kaktusik007 Nechcem byt zla, ale snad zakaznik za svoje peniaze ma ocakavat dodanie tovaru a sluzby. Presne kvoli takemuto postoju zakaznikov si firmy robia co chcu (nie vsetky samozrejme). A co ak je toto len skuska a zakaznik stavia dom a bude chciet nove okna? Myslis, ze si objedna z takejto firmy? :-) @barbora21 Odporucam volat a pisat staznosti, najlepsie na ustredie, a pytat si stale vyssieho a vyssieho veduceho, niekomu v tej firme snad na zakaznikovi zalezi.
Odpovedať
Profilova fotka
@barbora21 ano, suhlasim, akonahle vzali tu objednavku, je to ich problem a presne ako pise @bosoriak - tvrdo na nich ;-)
Odpovedať
Takze finale nasho pribehu.... je 22.2.2012 konecne mame namontovane zaluzie a sietky proti hmyzu - cele sa to robilo na tri etapy - jedna sietka proti hmyzu, potom zaluzie a dnes zvysne dve sietky proti hmyzu. Vratili nam 10 eur ako kompenzaciu :-S a jedine co mozem povedat - nikdy viac!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@barbora21 ;-)
Odpovedať
Mam okna od Slovaktualu, ale nikdy viac od tejto firmy. Su to podvodníci. Začalo sa mi na oknách robiť konkrétne na rámoch žltohnedé škvrny. Tak som ich samozrejme reklamoval. Pán ktorý prišiel na to pozrieť tak priniesol so sebou chemikáliu na vyčistenie. Lenže po tej chemikálii sa to obnovilo ešte viac, tak som znova zavolal a povedal som, že to hádam nemyslia vážne a žiadam o výmenu okien. Potom sa ani neunúvali prísť a poslali mi odpoveď na papieri, že sa to robí ohľadom prostredia lebo tam idú po blízku vlaky a sme v prostredí blízko hôr, peľ atď. No zaujímavé na tom je to, že mi to robí na troch oknách a na ostatných nie. A susedia majú dlhšie plastové okná samozrejme od iných firiem ako ja a im sa nič také nerobí. Proste dodali okná z nekvalitného materiálu. A to som počul, že podobné problémy majú viacerí ľudia. Slovaktuál pekne spieva ale kvalita ide bokom. Ak niekto rozmýšľa o tejto firme tak sa radšej vráťte z kratšej cesty sú podstatne kvalitnejšie firmy a za menej peňazí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?