Slovaktual Dúbravka - nikdy viac

Ahojte, chcem sa podelit o skusenost s firmou Slovaktual a to konkretne v Dubravke - BA. 9.1. 2012 sme si u nich objednali 4 sietky proti hmyzu a dvojo interierovych zaluzii na okna. Do dnesneho dna nemame nic namontovane. Pokial by som tam nevolala nikto by sa ani neozval. Pri platbe mi bolo povedane, ze do tyzdna je to tu - max. dvoch. Ked som tam po dvoch tyzdnoch volala, povedali mi, ze je to pripravene a ze ma bude kontaktovat montazny technik. Nestalo sa tak. Volala som opat - vyhovorili sa na silne mrazy (to ma este nenapadlo, ze na interierove zaluzie mozu aj vonku traktory padat) ale, ze dnes - 10.2. to pridu urobit a daju mi den predtym vediet presny cas. Vcera vecer - 20:00 nikto nevolal, volam tam a opat nie su montazny technici nic sa teda nebude diat. Povedali mi, ze jedine mi mozu namontovat sietky a to tiez nie je montazny technik ale clovek s predajne. Po niekolkych telefonatoch a ospravedlneniach mi bolo povedane, ze montazny technici su z Prievidze a im sa sem neoplati prist do BA len kvoli mojich styrom sietkam proti hmyzu a dvom zaluziam.Takze takto si vazi firma Slovaktual v Dubravke svojich zakaznikov.
Odpovedať
Profilova fotka
ani neviem co napisat.Asi by si vypoculi.Treba sa povyhrazat.Inak to nejde.
Odpovedať
Profilova fotka
@barbora21 Ufff :-( :-( :-( no tak tomu sa povie bezstresove zamestnanie :-| Mna by len zaujimalo,ze ked od Teba pytali peniaze,ze ci sa im to videlo normalne,brat peniaze za "LEN 4 SIETKY A 2 ZALUZIE" .... Neviem,mozno na Tvojom mieste by som skusila inu variantu-priamo v Pravenci by som sa na to spytala a potom ppovedala aj mena tych ochotnych ludi,ktory "Teba" kontaktovali....Som si ista,ze taky prievan v Dubravke este nebol.... Slovaktual je podla mna jedna z velmi serioznych firiem a bude im zalezat na dobrom mene! :-) Vela stastia,drzim silnoooo pastiky :-) :-) :-)
Odpovedať
@bofka No uz som kontaktovala manazerov predaja pre Slovensko, plus som poslala mail s popisom priamo na centralu a uvidim, co sa udeje. No bohuzial pokial neuvidim vsetko namontovane, tak neverim ziadnej info z ich ust. Mozno firma ako taka je dobra - ale mna by uz nikto po tejto skusenosti do Slovaktualu nedostal.
Odpovedať
Profilova fotka
@barbora21 V kazdom pripade Ti drzim pastiky,aby to vsetko dobre dopadlo :-) :-) :-) Vies,tu kde zijem,je normalne ze ak sa nieco vyskytne,reklamacia,tak mas cakat a oni to do 6 tyzdnov odstrania,tak mozno ze ja som uz osprostena z tadialto a verim,ze na SK je to rychlejsie ;-)
Odpovedať
@barbora21 Znama firma... nam montovali dvere na terasu a vchodove dvere.. no to bola praca Mata a Pata a tiez sme ich museli nahanat. Taktiez to bolo o odkladani terminu montaze... Nebyt mojho manzela, ktory pouziva hlavu, tak by sme mali nakrivo osadene dvere... Taktiez sme museli odsekat zo steny, lebo nesli nasadit dvere.. no som zvedava, ked ich budeme musiet zvesit.. Dokonca spravili taku vec, ze nechali nastartovane auto, aby mohli rychlo zduchnut... keby bola niekde antireklama na nich, tak ju uverejnim.
Odpovedať
@barbora21 , ja by som napisala odstupenie od zmluvy a dala im 3 dni na vratenie penazi od dorucenia a vybrala si inu firmu... to je tu bezna vec ze za tvoje peniaze pekne na teba kaslu... takej firme len zazelat zakaznikmi neruseny bankrot..
Odpovedať
@barbora21 ja by som povedala, ze pre kazdy slovaktual je to uplne bezne ]-( my sme sa tiez poriadne nacakali :-S na okna, aj zaluzie a aj sietky. hotova katastrofa. druhykrat by som urcite u nich nic neobjednavala. patria medzi najdrahsich, kvalita nic moc a staroslivost o zakaznika asi najhorsia...
Odpovedať
@amielia @dedian @zubrienka1 No po dnesnych xy telefonatoch s roznymi ludmi od Slovaktualu (zevraj manazeri predaja) nabehol pan s predajne namontovat sietky proti hmyzu. Prisiel urobil dve a dalsie dve neurobil lebo mal zle srobiky :-( no ved na co by mu boli spravne - ziadne prekvapenie. Najnovsia info je, ze v pondelok namontuju zaluzie ale nejak tomu neverim i ked mi to prislubili z viacerych zdrojov. No bohuzial Slovaktualu uz asi neuverim nic, i ked mozno, ze su tam aj poctivy ludia, ale skusat ci na takych alebo takychto debilov natrafim niekedy v buducnosti nema ziaden zmysel.
Odpovedať
my sme tiez planovali okna + prislusenstvo zo slovaktualu. ale prisli sme na pobocku, konkretne v BA na sibirskej, a neboli nam ochotni ani spravit cenovu ponuku. ze dojdite na buduci tyzden, lebo mam vela roboty 8-( my sme vsak okna potrebovali hned, a tak v ten den uz boli objednane inde. asi im nieje vyhodne robit okna na 4i byt :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
chcem sa opytat kde ste nakoniec kupovali sietky proti hmyzu ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?