Slovaktual B.F. - Stav Pezinok - skusenosti

Ahojte, Chcem Vas poprosit o skusenosti s firmou B.F. stav ktora dodava okna Slovakaktual. Zvazujeme kupu hinikovych okien od tejto firny, ale nasla som tu aj negativnu referenciu tak by som bola vdacna za Vase skusenosti. Predsalen nejde o malu ciastku. Dakujem za postrehy.
Odpovedať
nikto ziadne skusenosti??
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, za mňa dokážem len povedať, že pani v predajni Pezinku je veľmi milá a snaží sa veci riešiť. Nespolieha sa len na veci, ktoré jej niekto potvrdí, ale je predvída a skúša si tieto veci v priebehu realizácie zákazky aj overovať. Čo v konečnom dôsledku môže zachrániť situáciu na stavbe. Okná majú od Slovaktualu, takže kvalita by mala byť na vysokej úrovni. Je to jedna z prvých pobočiek Slovaktualu, takže žiadna garážová firma.... My im dodávame dverné výplne. Viac treba zistiť od koncových zákazníkov...
Odpovedať
Tento rok sme kúpili plastové okná na dom a musím pochváliť prístup a ústretovosť pani v predajni v PK. Všetko nám pekne vysvetlila, aby sme si správne vybrali a za mňa max spokojnosť s touto firmou. Fungujú už veľmi dlho v PK. S oknami sme tiež spokojný, vybrali sme si pasív, samozrejme 3 sklo. Ešte budeme potrebovať 2 vchodové dvere, tak za mňa je to jasna voľba.
Odpovedať
@eduschopk dobrý deň, vedeli by ste mi povedať koľko cca vás stálo jedno okno (komplet vymena, zaluzie, sietky...) a ktorý typ to konkrétne bol? Vopred veľká vďaka... my totiž plánujeme výmenu okien v PK a uvažujeme nad Slovaktualom.
Odpovedať
@laucia Myslim že maju akciu na trojsklo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?