Skusenosti s vchodovymi dverami od Gava plast ?

Ste spokojny a chcela by som vediet aj priemernu cenu takych dvery so svetlikom,,,,
Odpovedať
Profilova fotka
ja ich mám cca 3 mesiace a zatial spokojnosť .... priemerná cena bude cca 1500€
Odpovedať
Profilova fotka
@lubkaprievidza cena sa odvija hlavne od vyplne. My mame hlinik, horny a bocny svetlik a dvere stali cca 3tis. S dverami sme spokojni
Odpovedať
Mame ich 5 rokov, zatial spokojnost,mame biele, farbu nezmenili.Cenu si presne nepamatam,ale mari sa mi okolo 2000 €. Ale ceny sa mozu vyrazne lisit u roznych predajcov, takze si daj nacenit od viacerych a potom sa rozhodni.
Odpovedať
Dakujem Vam za odpovede ;-) pomohli ste nam ....
Odpovedať
@lubkaprievidza GAVAplast ako taký vchodové dvere nerobí. Vyrába výplne do vchodových dverí, ktoré do svojich vchodových dverí zakomponuje konkrétny výrobca dverí. GAVAplast je na trhu už nejaký ten rôčik, je to slovenský výrobca, snaží sa prichádzať na trh s novinkami a držať krok s inými výrobcami, ktorých zas až tak veľa nie je. Skôr naopak. Svoje výrobky neustále inovujú, čo vidno na ich webovej stránke a majú dlhodobý seriózny prístup k svojej činnosti. To, či je s dverami, v ktorých je vložená ich výplň, zákazník spokojný, nezáleží však len od nich.
Odpovedať
@slavikjs robia aj dvere ako napr. Gava tango
Odpovedať
@originalx na to som pozabudla. Ale ich nosná produkcia je výroba dverných výplní pre iných. GAVA tango sú hliníkové, krásne a drahé, nepoznám nikoho kto ich má, takže som na ne aj zabudla.Sorry.
Odpovedať
@slavikjs ja ich mam 😀
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?