Skúsenosti s firmami na výrobu okien a dverí - porovnanie

Dobry den. Chcel by som sa informovat ake mate skusenosti s firmami,ktore vyrabaju okna a dvere. Mame cenove ponuky od firiem Okna-Stuchlik -nazov systemu Rehau Geneo Slovaktual - Standart OL Imj Salamander - schüco living Ekoprofil - od nich nam este neprisla odpoved Rakystav - som akurat dostal odporucanie tak ich budeme kontaktovat Stolmac - drevene euro okna ale neviem ake drevo lebo som pocul ze smrekove drevo nieje dobre na okna aj ked neviem preco. Okna a dvere su na novostavbu z ytongu Cenove ponuky su za okna 3 ks - 600 x 750 1 ks - 1500 x 1500 1 ks neotvarajuceho okna - 1500 x 1750 3 ks - 1650 x 1500 2 ks - 1500 x 2300 (dvere z izieb na terasu) 1 ks - 3000 x 2300 (dvere z obývačky na terasu) Vchodové dvere - 1200 x 2300 Za kazde rady a skusenosti vopred dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@oknogm ešte je tu zopár tém kde sa dá spamovat reklama...
Odpovedať
@18huri Zdravim. My sme davali na dom od lmj salamander schüco living a zatial spokojnost.
Odpovedať
Ja odporucam Ri-okna pri rovnakej cene vyssia kvalita ako Slovaktual...
Odpovedať
@radoslavc Ri u mna skoncili, ked ma pani silou mocou odhovarala od pasok. Ale okna mozu byt ok. Dal som rehau geneo a tretia zima vsetko ok.
Odpovedať
@kejsix ja som s nimi nemal ziadny problem napisal som co chcel, vyrobili poslali. Nic neodporucali, do nicoho nemudrovali. Cenovo o 1/3 lacnejsie ako Slovaktual, porovnanie spred roka.
Odpovedať
@radoslavc Slovaktual ani nehodnotim, ale som rad, ze si spokojny.
Odpovedať
@18huri My máme veľmi dobrú skúsenosť s firmou Drevsting. Spolupracujeme s s nimi už dlhšiu dobu a vždy bezproblémovo. Robili nám drevené okná následne interiérové dvere a vstavané skrine. Vždy nám boli poskytnuté profesionálne služby a všetko za rozumnú cenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?