Sklo na okná do kúpeľne, wc a do garáže

Ake sklo na okna ste dali do kupelne, WC, garaze na schodisko? Cire, mliecne, dubova kora....?
Odpovedať
@josie2 Trojsklo - dubová kôra. Takéto INÉ sklo bola požiadavka suseda. (Asi sa na mňa nechcel pozerať.)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako vsade inde.
Odpovedať
@josie2 My máme dom na hranici pozemku tak sme dali na tie tri okná čo idú susedom do dvora (schody, kúpelňa, špajza) mliečne.
Odpovedať
@madein1974 a nevidiet ti cez ne do vnutra? Ja zvazujem hlavne okno na schodisku. Je dost velke a otocene k susedom. Kupelku a WC mame do ulice, oproti sice teraz nikto nebyva, ale ktovie co bude o par rokov.
Odpovedať
A co take zavrane sa stane ak ta nahodou niekto zazrie ako kracas po tych schodoch? Ja zasnem ako ludia zakryvaju okna aby ich nikto nevidel, ved ked sedim v restike a obedujem vidi ma kopa ludi. Na plazi tiez a tu som.
Odpovedať
@atlaska tam asi nejde len o to aby susedovci nevideli @josie2 ale aby ona nenazerala susedovcom do okien ;-) skratka take vzajomne respektovanie sukromia, najma ak je vzdialenost (ci skor blizkost) mala je ine sediet v restike ci na plazi, kde som vlastne na verejnosti
Odpovedať
Profilova fotka
@josie2 vidno ale nemame susedov ani pred ani za a taktiez mame zavesy ktore pouzivame ked treba
Odpovedať
My mame dubovu koru, cize nevidiet ani von, ani dnu, ale aj tak dokaze presvetlit miestnost.
Odpovedať
my sme dali mliecne iba do kupelne, aj to iba kvoli tomu ze to okno je dost velke
Odpovedať
na schodisku klasicke sklo a v kupelni mliecne hore aj dole, hore mame velke dvere a dole je kupelna zase pri vchode, tak sa to hodi.
Odpovedať
@wrzteq vies ked tu kopa ludi riesi kuchynske okna do ulice, ze uvidia ma ludia z ulice :-p podla mna uplny stihomam nemyslim, ze clovek nema co na robote,len zokien z wecka ci schodiska sledovat suseda,aspon mne to pripada divne.
Odpovedať
@violano1 @denisamarek @lenicka30 prepustaju vam tie okna dost svetla? Ak mate 3-skla, davali ste mliecne skla na vsetky skla alebo len na vnutorne a vonkajsie mate cire?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@josie2 Okná prepúšťajú svetlo takmer ako číre sklo. My máme dve sklá a mliečne máme iba jedno. Inak súhlasím s @atlaska. My sme tie mliečne dávali len preto, že to bola podmienka SP vzhľadom na to, že to je dom na hranici pozemku.
Odpovedať
@josie2 urcite nie cire. my mame reliefove - nieco ako dubova kora.
Odpovedať
@denisamarek prosim ta nemas nahodou fotku okna na ktorom mate mliecne sklo?? Tiez mame velke kupelnove okno do ulice a potrebujem to poriesit. Mame dvojsklo. Mliecne sklo mate vonkajsie aleco vnutorne?? dik
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?