Odpoveď na príspevok od kejsix:
ani nie, stačí odsekať z priečky ... @kejsix Odsekávať sa nemôže nič je to montovaný drevodom.Priečka má 150mm plus obklad a lepidlo =165mm trochu sa pri objednávaní zárubní zabudlo pridať na obklad v kúpeľni ktorý ide až po strop, asi budem musieť osadiť prvú zárubňu a obklad doložiť ku obložke.Odpoveď na príspevok od peterko1976:
@kejsix Odsekávať sa nemôže nič je to montovaný d… @peterko1976 ... a je problémom dať - upraviť širšie obložky ?Odpoveď na príspevok od peterko1976:
@kejsix Odsekávať sa nemôže nič je to montovaný d… @peterko1976 aj my sme počas výroby menili parametre zárubni. Tiež kvôli obkladu a pohoda. Tie zárubne sa rezu na mieste, nie sú na cm presne na výšku. Čiže to použijú na inú objednávku podľa mňaOdpoveď na príspevok od laylitta123:
@peterko1976 aj my sme počas výroby menili parame… @laylitta123 no len že ja už mám zárubne s dveramy hotové a už ich montujem takže už nemôžem zavolať do výroby a zmeniť rozmeryOdpoveď na príspevok od peterko1976:
@laylitta123 no len že ja už mám zárubne s dveram… @peterko1976 pri skúške len tak na voľno mi vychádza zasunutie obložky do zárubne len 6-7mm čo je asi máloOdpoveď na príspevok od peterko1976:
@peterko1976 pri skúške len tak na voľno mi vychá… @peterko1976 Do drážky vytlač pás silikonu, keď sa dá zasunúť 6-7 mm, tak by to malo udržať a ostať v drážkeOdpoveď na príspevok od prirodokochac:
@peterko1976 Do drážky vytlač pás silikonu, keď s… @prirodokochac pásiky silikónu dávam do každej,.... možno by som ju lepšie zafixoval mamutom na ďobky stena obložka či?