Sietky na okna

Zdravim, Viete odporucit vyrobcu sietok? Mam biele okna, ziadne dizajnove speciality. Idealne asi Bratislava a okolie, zeby sa to dalo niekde pozriet alebo objednat najprv jeden kus.
Odpovedať
@vykricnik https://zaluzieweb.sk/sietky-proti-hm... Nemáš za čo.
Odpovedať
Mas taku? Obavam sa, ze do Presova cestu nemam.
Odpovedať
@vykricnik Načo do Prešova??? Veď to je internetový obchod. Doma zmeráš, on-line objednáš a kuriér doručí. Máme všetky sieťky odtiaľ, kupovali sme ich v r. 2018. V zime ich dám dole, osprchujem a na jar znovu nasadím. Sú ako nové. My ich máme v dekore, ako je okno - zlatý dub.
Odpovedať
Neviem preco to riesis, ale necitim sa komfortne kupovat macku vo vreci 12-13 sietok, ktore nasledne hodim do kosa lebo sa mi na nich nieco nepaci.
Odpovedať
@chrobak7 Koľko trva vyroba?
Odpovedať
A neviede kde maju magneticke o rozmere 250x150? Mam z aliku druhym rokom a je na vyhodenie.
Odpovedať
@rkorba Aké magnetické máš na mysli? Takéto niečo? https://www.hornbach.sk/p/zaves-magne... Ak áno, tak tieto sieťky nie sú trvalé, vydržia tak 3-5 rokov. My máme 3. rok a ešte asi rok vydrží
Odpovedať
@arcticcode Presne neviem, ale doručia ich tak to týždňa, dvoch.
Odpovedať
@chrobak7 ano take som myslel, len mam velkoryse 250cm vysoke okna nic take neviem najst.
Odpovedať
@vykricnik Akú mačku vo vreci? A čo riešim? Len som ti napísal, že kvôli sieťkam nemusíš ísť do Prešova, tá firma predáva cez internet. Na stránke máš fotky, ako to vyzerá. A tie profily sú presne tie isté, z ktorých vyrábajú aj iní predajcovia sieťok. Máme pár sieťok aj z kamennej predajne firmy Forsan a nerozoznať, ktorá sieťka je od koho. Ale ak potrebuješ predtým nejaký vystavený kus "ošahať" vlastnou rukou, tak si nájdi v okolí predajcu, ktorý má vzorkovú predajňu, trebárs aj ten Forsan v Záhorskej Bystrici.
Odpovedať
@rkorba Aha, takže ide o rozmer. My máme na HS portáli posuvnú plisé. Odkedy ale máme psa, tak tá je pre nás nepraktická, lebo pes si ju nevie otvoriť. Tak sme kúpili tiež tú magnetickú - na výšku OK, ale je široká len 100 cm. Tak som to vyriešil tak, že tú plisé som privrel na širku tej magnetickej a jeden okraj magnetickej som prilepil o rám tej plisé sieťky. Poobede to môžem odfotiť. A to má samotný otvor výšku 250 cm? To už nie sú dvere, ale brána na auto... 🤔 😄 😄
Odpovedať
@chrobak7 Ďakujem nemusíš nič fotiť Všetko som pochopil z písaného textu 🙂 V celom dome mám okná vysoká 250 cm otváravé aj neotvárave. Nechce sa mi kupovať u cinana ďalšiu sieťku za 40 euro to vydrží jednu sezónu. Taktiež ju mám potrhanu od mačiek.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@chrobak7 dík za tip, objednané
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?