Rozlozenie vchodovych dveri na terasu

mozem Vas poprosti o radu ako by ste rozdelili vchode dvere ( s4100- v2300) na terasu . Dvere su jedinym vstupom na dvor zo zadnej strany domu nakolko je dom v radovej zastavbe iny pristup zo zadnej strany domu nieje. Mame maleho 2roky a tak mame obavy ze HST portal rozdeleny na 2m a 2m je uplne nevhodny. Dvere sa budu pouzivat hlavne na vychod z kuchyne na terasu a na dvor. Architekt navrhol variant 800 posuv ( pouzivany len v lete) + fix v strede + 800 kridlo . Moj navrh po konzultacii s predajcami je 800 kridlo + ostatne HST portal cca1500 + 1500mm. HST portal sme chceli posuvny ale nakolko je v dome rekuperecia a tesnost posuvu je mizerna bol nam odporuceny zdviznoposuvny . TEnto system otvarania je zase pre mna to posledne co by som chcel v dome koli kazovosti. Vyhotovenie prvku je v plaste Bluevolution 82. Ako by ste navrhli rozlozenie otvoru vzhladom na pouzivanie malym dietatom a rekuperaciou v dome a funkcnosti otvaranie .
Odpovedať
2 x 2dvojkridlove dvere?
Odpovedať
Suhlasim s @fugas20 . Pri tej sirke je to aj esteticke a sirka 2m je ok Este by bolo riesenie rozdelit to na 3 rovnake casti. HS maju.siroke ramy tak to uberie cast skla preto by kridlo 800 bolo .strasne male. Tesnost HS portalu mizerna? Povedal kto? Poznam len spokojnych uzivatelov HS a naopak nespokojnych uzivatelov HST. Mame 2 HS portaly. Mrkni do mojho albumu pre predstavu .
Odpovedať
Male dieta bude mat o dva roky 4 roky, o 5 rokov sedem. 3 - 4 roky mu s otvaranim pomozete, po zvysok zivota to zvladne same. Rieste hlavne aby to bolo tesne a nekazive, nie co to vie dieta otvorit
Odpovedať
Zdravím niekto tu písal že zdvižno posuvné sa veľa kazia 🤷‍♀️ Aké máte skúsenosti ?
Odpovedať
my máme z kuchyne na terasu/ kúpili sme hotové/ dvere 2 m,jasné predelené takže 1m+1m a tieto dvere 1 m sa nám otvárajú ako klasické dvere v paneláku a stále máme s nimi problém akoby stále padali, lebo sú ťažké a v lete stále otvorené my by sme si také už nedali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?