Roto strešné okná

Profilova fotka
ahojte, má niekto niekto tieto strešné okná? sú už aj s izoláciou dnes som bola obzerat okna, sa mi vidia lepsie ako velux......ma niekto skusenosti? vyjody nevyhody? dakujemmm
Odpovedať
Profilova fotka
tento týždeň mi treba objednať....dá niekto radu? Ďakujem:)
Odpovedať
Mam dve, namontovane su 2 roky, ale zatial nebyvame, takze skusenosti moc nemam. Kazdopadne vzhladovo super, ziadne zatekanie, ziadna kondenzacia. Otvaraju aj zatvaraju sa lahko. Cenovo neviem porovnat s Veluxom prip. inymi vyrobcami, ale ak chces cenovu ponuku, mozem ti dat kontakt na firmu, od ktorej som ich kupoval. Zo 4 cenovych ponuk, co som mal, mi dali najlepsiu cenu a hlavne super prozakaznicky pristup, co uz je na Slovensku takmer rarita. Vedel by som ti poslat aj foto, ale kedze si ich uz videla nazivo, tak je to zbytocne.
Odpovedať
@nikolla2
Odpovedať
Profilova fotka
@winternight dakujem ja mam na obe CP , takze rozdiel ceny je 500 e, ale pri rote nemam taky rozmer okna ako pri veluxe, skace mi tam 5 cm , a po druhe neviem ci su kvalitne porovnatelne s veluxami...
Odpovedať
@nikolla2 jasne, chapem. Ja mam Roto a som spokojny. Svagor ma Velux a tiez je spokojny. Viac ti asi nepomozem. Tak dufam, ze budes spokojna s vyberom.
Odpovedať
Profilova fotka
@winternight ďakujem ešte zajtra idem do strešného centra to prediskutovat a poriesit este nejake zlavy:) dakujem za rady:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?