Máte rohové okno v kuchyni na fix alebo otváranie?

Má niekto úzke rohové okno fix alebo na otváranie?prosím pridajte fotky. Neviem sa rozhodnút či maju byť obe fix,obe otvárateľné alebo jedny fix a druhe Na otvaranie kvôli vetraniu pachu a pod.
Odpovedať
Ja by som sa hlavne zamerala,aby tam medzi nimi bol vymurovaný múrik a určite by som dala aspoň 1 otváravé,je to v kuchyni a na prízemí,tak?
Odpovedať
Profilova fotka
Mam rohove. Lave na juhu, prave na zapad. Obe otvarave. Kludne mohlo byt zapadne fix. Len nedavaj obe fix. https://old.modrastrecha.sk/blog/kami...
Odpovedať
@marta2610 ano na prizemi.stĺpik bude.
Odpovedať
@marta2610 ano na prizemi.stĺpik bude. @kamilka22381 ďakujem.peknú más kuchyňu.Ja tie okná mám 150x60 antracit s neviem ako by vyzerali keby jeden s kluckou a druhý fix...
Odpovedať
Profilova fotka
@mirell820308 dik. Mas ich uzke, ja som chcela, co najviac svetla. Ale ja to beriem tak, ze po case by som si aj tak nevsimala, ze jedno je s kluckou a druhe bez :-D Ak tam nie je velky rozdiel v cene, tak daj obe otvarave.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirell820308 fuha, to ich budes mat prilis uzke a sklo budes mat velmi malicke, kedze treba pocitat, ze aj ram ti este niekolko z toho zoberie. na toto sa predajca okien neupozornil?
Odpovedať
@bubbo ale áno upozornil. Mal ma anno upozorniť asi projektant...no čo uz ...rozhodnuté..jedny fix,druhé otvárateľne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?