Renovácia dverí plávajúcou podlahou

Zdravím vás priatelia. Má niekto skúsenosti s renováciou starých interiérových dverí plávajúcou podlahou? Môj bývalý švagor nám to robil ale už ani za mak si nepamätám ako to robil. Alebo niečím iným renovovať. Vďaka.
Odpovedať
@daliak ja som renovoval dreevenou dyhou. Je to podla mna lepsie ako parketa. kedze dyha ma len niekolko mm.
Odpovedať
@daliak neviem aky výsledok chces dosiahnut, ale je tu moznost (okrem brusenia, nateru a tak...) pouzit laminatove platy, presne take ake sa davaju na drevotriesky. Sice treba vybrat kvalitne lepidlo a vymysliet ak ich doststocne plosne zatazis, kym lepidlo uschne, ale laminaty sa daju zohnat na nete aj vo velkoobchodoch so stolarcinou. Tapetu asi nie, ked to nespravis setsakramentsky precizne vyzera to hnusne nedorobeno...
Odpovedať
@daliak Nepochopil som ako možno robiť renovaciu dverí plávajúcou podlahou. To z toho vzniknú pancierové dvere? Na renovaciu dverí existujú špecialne renovačné samolepiace folie. Ujo Gugl ich vyhľadá pri zadaní " folie na renováciu dverí" /dixi, dimex../. Posielajú ich aj na dobierku. Vyborne sa s nimi robí , stačí nemať obe ruky ľavé.
Odpovedať
pripadne by som si vedel predstavit lepeny vinyl, ale to by mohlo byt celkom drahe.
Odpovedať
Také dvere mi spravil bývali akože švagor. Ale postup si fakt nepamätám. Vyzeralo to perfektne. Žiadne pancierové dvere. A práve samolepiace folie nechcem. mám niektoré dvere presklenené a chcem to urobiť tak aby som sklo mohol z tade vyňať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?