Referencie na firmu Slovaktual Topoľčany

Dobrý deň. Zháňam referencie na firmu Slovaktual Topoľčany. Dal si niekto k nim robiť okná? Bola spokojnosť s oknami, montážnikmi? Ďakujem za reakcie.
Odpovedať
Profilova fotka
montážníci jsou o lidech, takže záleží na pobočce/regionu, kde to budete kupovat, u nás nebyl problém domluvit se na výměně a montáži doplňků a parapetů "na pokračování" (kvůli rekonstrukci po částech a budoucímu zateplování) s okny jsme (8mikomora, trojsklo) zatím spokojeni (až na drobné oděrky vzniklé při dopravě a montáži - ale prý není problém je zalisovat), i když nemáme ještě zatepleno je to znát, slyšet skrz ně taky vůbec nic není (pokud jsou zavřená úplně), bylo tu několik velmi silných větrů (lámalo nám to silné větve na suché meruňce) a za okny to nebylo vůbec poznat pokud bych to měla srovnat s okny, co jsme měli v paneláku (dvojsklo a trojkmora) tak tyhle jsou izolačně určitě lepší, co se týče mechaniky tak výrazný rozdíl nevidím, ale asi je o něco lepší, protože okna jsou výrazně těžší a přesto se s nimi manipuluje velmi dobře jediné s čím zatím zkušenost nemáme je, co udělají, pokud budou otevřená na ventilaci a udělá se průvan a v týhle zimě to ani zkoušet nebudem ;-)
Odpovedať
Fajn ale mňa zaujíma konkrétne skúsenosti s touto firmou v Topoľčanoch, predpokladám, že pre nich nepracuje 100 montážnikov ale len pár a presne na ich prácu som zvedavý. díky.
Odpovedať
Profilova fotka
@bkj11 V TO sú dve pobočky Slovaktualu.. ;-) ....ktorú máš na mysli??
Odpovedať
To som nevedel. Mám na mysli tú, ktorá je na hlavnej trase, tuším že to je na ulici Čs. armády.
Odpovedať
Profilova fotka
@bkj11 Ja mám okná od nich ...aj montáž... pozri album: http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/o...
Odpovedať
@ojmajster A je spokojnosť?
Odpovedať
A chcete konkretne okna len od slovakaktual?v Topolcanoch je vela inych co ponukaju plastove okna.My sme maly na byte okna od Slovakaktual a povedala som ze uz nikdy viac, po 5 rokoch vyzerali strasne , teraz sme davali okna od firmy VEPA a sme spokojny aj s cenou,oknamy a aj s montazou.mozem odporucit.
Odpovedať
Profilova fotka
@bkj11 No nechcem chváliť ani haniť...pravdou je, že máme ich dva roky a mali sme s nimi problémy a reklamácie...naťahovačky.. Prasklo nám sklo...čomu príčinou bol vyhnutý rám...no nakoniec sklo vymenili v rámci záruky... Myslím si, že najskorej bol problém vo kvalite profilu a nie montáže...nakolko vrch aj spodok bol vo vodováhe (aj po montáži aj pri reklamácii) a v strede bola vyše pol centi fuga pod vodováhou... Čo sa týka jednania s majitelom ako aj montážnikmi bolo v celku dobré... Čiže tolko, neviem ako si spokojný s odpoveďou...cez okná nefučí, ale to dnes nieje jediný faktor na posúdenie kvality... V blízkom čase mám v pláne si dať urobiť termovíziu a zaujímajú ma aj okná...takže tam sa dúfam ukáže pravda najlepšie . resp. objektívnejšie....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@ojmajster ako to dopadla termovizia ?..tiez rozmyslame nad Slovaktualom ale hlinikovy profil. Este neviem u ktorej pobocky
Odpovedať
Profilova fotka
u nás se slovaktualem 100%spokojenost
Odpovedať
Profilova fotka
@nadka001 termovizia dopadla tak že ukázala určite nedostatky stavby, čo som bol rád. Čo sa okien týka tak najhoršie sú v tom farebnom spektre vyšli rámy okien, čo je asi normálne. Okná su dobre - tak to hodnotil ten pán, čo tie termosnimky robil, že bývaju okná často veľmi zlé. Horšie s toho vyšli vchodové dvere, tie máme hliníkové, čo slovaktual standardne odporúča. Sice z tepelno-izolacneho hľadiska sú horšie, no pevnosťou a odolnostou stoja za to. V každom pripade máme malé zadvedie, tak ochladzovanie nieje vôbec citeľne. Čo sa týka okien aj po vzhliadnuti napr tych čo kúpili svokrovci ( HERTOP) som fakt rád že mám tieto od slovaktualu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?