Máte skúsenosti s firmou Ecohome z Trnavy?

Profilova fotka
má niekto skúsenosti s firmou "ecohome"? - zaujima ma hlavne servis okien http://eco-home.sk/
Odpovedať
to by zaujimalo aj mna, ze co su zac, lebo volali, ze by prisli bezplatne pozriet stav nasich okien... Je tu niekto kto ich zazil, boli u neho na obhliadke?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, neviem, či je to ešte aktuálne, ale chcela by som sa s Vami podeliť so skúsenosťou s firmou Eco Home Trnava. V máji sme si objednali vonkajšie žalúzie. Veľmi rýchlo sa k nám nahrnul predajca, ktorý ochotne spísal objednávku a vybral zálohu. Avšak, žalúzie nám nikto nebol odmerať, do objednávky iba "nastrelil" nejaký rozmer. Výsledok bol taký, že asi po dvoch mesiacoch nám ich doniesli a prišiel aj technik, ktorý skonštatoval, že takého žalúzie sa namontovať nedajú. Dúfam, že na náklady firmy Eco home ich dali do výroby skrátiť a následne nám dali druhý termín, kedy to mali prísť namontovať. Podotýkam, že termín oznámili deň vopred, človek sa musel zariadiť, ako vedel. Celý deň sme sedeli doma a čakali montéra, ktorý nám o štvrtej poobede zavolal, že žalúzie nebudú, lebo chýbajú nejaké prechodky. Výsledok je taký, že je september a žalúzie ešte nemáme. Človeku sa až natíska otázka, či obchodníkovi nešlo iba o províziu a o viac sa už nestará. Bohužiaľ, zákazník tu ťahá za kratší koniec. Keď možem poradiť, firmu Eco home už NIKDY VIAC.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Varujem všetkých pred diletantskou prácou servisného technika z Ružomberka firmy ecohome. Dnes bol u mňa na servis okien. S oknom narábal tak nešetrne, že mi odlomil časť kovania. Presviečal ma, že to tam nepatrí i keď na odlomenom kúsku bol čerstvý zlom. Okná pritiahol tak, že sa kľučkou skoro nedalo otočiť. Trvala som na vrátení do pôvodného stavu. Takže za pár streknutí nejakého oleja do kovania a utretie tesnenia servítkou (asi v niečom namočenou) som zaplatila nehorázne peniaze. Bohužiaľ až po jeho odchode som si na druhom okne overila, že odlomená časť skutočne patrí ku kovaniu na hornej časti okna-vyklápačky. Hnevám sa sama na seba za svoju dôverčivosť. Servis, ktorý urobil, šikovný človek dokáže urobiť aj sám a špeciálne oleje na kovanie dosťať kúpiť. Dúfam aspoň, že moja skúsenosť pomôže ostatným zorientovať sa.
Odpovedať
oleje sa na kovania nikdy nedavaju od vyrobcu tam ide tekuta vazelína podla kovania a niekedy je aj v spreji ale je to vazelína a nie olej ..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Servis sme si spraviť žiaľ nechali,troj izbový byt 112€ aj to po zľave za to,že som im musela dať xy kontaktov,hovorila som si že možno sa to predsa niekomu zíde.Asi mesiac po servise som volala na tel.kontakt s tým,že nám neskutočne prefukuje okno,cítiť až prievan.Pani mi povedala,že sa mi v ten deň ozve.Nestalo sa. O niekoľko dni som volala pánovi,ktorý tu bol na obhliadke a nacenení, ten opäť povedal,že sa mi ozve čo sa tiež nestalo.Volala som mu dnes po týždni a samozrejme povedal,že sa mi dnes ozve kedy môže technik prísť. Mohla som čakať,že sa opäť na to vykašle. Jednala som slušne a ústretovo,tri krát ma odbili len aby som už dala pokoj,však servis som si už spraviť dala a peniaze zaplatila. Pán na obhliadke hovoril,že iné,ťažko sa zatvárajúce okno, technik vie napraviť okrem iného,technik povedal,že je okno krivé a nie je to možné. Neviem,či tejto práci teda rozumie.Technik bol veľmi milý a mala som z neho dobrý pocit. Z tohto ďalšieho jednania som už znechutená,úplne neprofesionálne,lutujem vyhodených peňazí.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
dobry den, neda mi neprispiet mojou skusenostou. Byvame v bytovke a na bytovej schodzi bolo povedane, ze mame moznost vyuzit kontrolu okien, tak som si povedala, preco nie, iste pojde o pozarucny servis...na zaklade toho, mi volala pani, ktora sa prestavila len priezvisko, nepovedala, o aku firmu sa jedna, dohodli sme si termin kontroly okien. O par dni mi volala dalsia pani, opat len priezvisko, ziadny nazov firmy, ze ci plati termin.... Hodinu pred terminom mi volal pan, opat len priezvisko, ziadny nazov firmy, ze uz je na ceste...reku ok.... Prisiel mladas v kosielke a nalestenych topankach, co ma prekvapilo, lebo som ocakavala, ze pride clovek co bude kontrolovat okna, a nie obchodak, co si sadol do obyvacky a hodinu ma otravoval. Akoze skontroloval vsetky okna, drmal nimi a samozrejme kazde okno je zle a prepusta minimalne 20 percent tepla :D. Ked akoze skocil opat si sadol a dal mi cenovu ponuku 140 € za namazanie okien :D, potom na mna vysiel, ze ak mu nadiktujem sest kontaktov, tak mi da zlavu 10 perc. a ak nadiktujem desat kontaktov tak mi da perlator zdarma :D :D :D (samozrejme som nedala ani jeden kontakt, lebo by to nebolo fer voci mojim znamym ). Nakoniec, sa ma sfleku pytal, ci ponuku beriem :D no koniec, samozrejme ze nie... NO MAX KLAMARI a MRHACI VASHO CASU, nikdy viac!!! keby som vedela nazov firmy predtym, pozriem ci recenzie a nikdy nepustim podobneho cloveka do bytu. Myslim,ze zamestnanci velmi dobre vedia, preco sa predstavuju iba priezviskom a nepovedia aj nazov firmy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
My sme so ženou kúpili nový dom kde okna boli v katastrofálnom stave a pochopte že popri hypotéke si dať ešte meniť okná by sme asi nezvládli. Z eco-home prišiel nejaký pán ktorý okná skontroloval a navrhol servis okien ktorý podľa cenovej ponuky vyšiel len pár eur oproti cene nových okien + bol som rád že by nám nikto nemusel rozbíjať dom. Do týždňa (zhruba) potom prišiel aj technik ktorý mi tie okna nastavil a niečím ich premazal. A zatiaľ teda nemám pocit že by bol nejaký problém. Skôr naopak. Teraz sa nebojím tie okná aj otvárať a používať, dokonca mám pocit že mám doma o niečo teplejšie lebo sme aj sťahovali termostat na nižšiu teplotu. Dokonca tam vraj mám záruku na 1 rok. Takže za mňa spokojnosť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?