Preklad nad okno

Ahoj. Chcem osadit nenosny preklad pod veniec koli znizeniu okna.A chcem ich davat jeden po stojacky a dva kantom ale chcem vediet ci beton ma byt ku vencu a tehla dole na ktoru budu kotvit okno ci to mozem takto urobyt lebo inac my to nevychadza ked prerabam stary domek.Tak neviem ked to tak spravim ci to nebude robyt niaku sarapatu.Kupila som preklady nenosne a tie najuksie 7cm vysku.Porat ci to moze takto byt.
Odpovedať
2x som si to precital, ale veru nerozumiem tvojej reci.
Odpovedať
@originalx tazko sa rati ako robyt s najuksimi preklatmi
Odpovedať
No tak asi takto.Prerabam stary dom na bungalov. A robyli my podasie a od podasia bude aj s 2cm polystyren a fasada.A mam to dost vysoko na osadenie okna.A preto chcem na sttary betonovy preklad dat 3 tehlove preklady.A ked chcem ich tam dat tak musim okna tiez o 10cm zuzit a na to dat tie preklady.Preklady budu prelozene na jednej 10 a na druhej 10cm.Achcem dat pod stary preklad tie 3 nenosne tehlove preklady.Dl2m si11,5 a vy 7 cm.A chcem ich dat jeden po stojacky a dva po leziacky.Ale mna najviac zaujima ci to tak mozem spravyt a ako maju byt ci ich mam dat na tie vymurovane kvadre hore betonom alebo s tehlou.Alebo to nevadi lebo na to budu kotvit okna.Tie tri preklady chcem dat vedla seba aby som dostala sirku tych 35cm sirku a kde chyba samozrejme dolepim kvader.Ak vies porat.Ale ja chcem vediet ci ich nebudem davat naopak.Diky.
Odpovedať
@petka456 ked uz betonom dni abi ho nebolo vydyet..
Odpovedať
Diky za radu ale pozrela som si video ako sa ukladaju.A dnes sme ich uz aj dali na okna a su perfektne normalne som na mojich chlapov pysna ako to perfis vymysleli.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 nakoniec jedno video a zvladli ste to :-)
Odpovedať
@jaromir_maly To mas tak ked prerabas stary dom a stale sa musis prisposobovat stavbe.Je to ine ked stavias od zakladu novy dom ale zatial nam to pomaly ide burame a prisposobujeme sa domu.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 to je vzdy tazsie ked sa musite niecomu prisposobovat, to verim a som rad ze ja som sa nakoniec rozhodol ze si postavim novy domcek
Odpovedať
@sysell nakazila ta svojou recou? :-D @petka456 mnohokrat som z ust znamych ktori dom prerabali som pocul, ze keby este raz mali riesit prerabku tak radsej si podstavia uplne novy.
Odpovedať
@petzav diky za radu ked na to mas tak si stavaj a zadlz sa do smrti ja som sa rozhodla takto a nebanujem lebo je to dobry domek ktory sme zdedili a byvala som tam takze pohoda jahoda a ludo vsetkych poznam.Bola to starsia chalupa z ktorej si prerabam krasny 4izbovy podpivniceny bungalov len to este chvilu potrva.A este k novemu domu je dost draksi od mojho domu a dnes ked chces robyt tak len firme a ty si pytaju dost penazi a my si toto uz vieme aj sami spravit a nemusim sa nikomu prosit a viem kto byval v mojom domku.
Odpovedať
@petka456 ahoj, ja som to ale ze vobec nemyslel zle :) ja som ti len povedal, ze co som zatial pocul. Je to kazdeho vec ci chce stavat ci prerabat. Len v dnesnej dobe je to uz podla mna hop alebo trop. Clovek nemale peniaze stoji aj jedno aj druhe..
Odpovedať
@petzav Ja som ti povedala moj nazor.Ale keby ze mam tych euracov viac tak tiez by som volila novy dom.Ale ked nschcem uver a splacat ho cely zivot tak sme sa rozhodli takt ,ale ako pises dneska je to jedno ci stavias nivy alebo prerabas aj jedno aj druhe stoji dost penazi.Ale ked sme zacali bojovat tak uz to musime niako dobojovat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?