Prechodové dvere do garáže

Potrebujem poradit.mame z domu dvere do garaze.podla planov maju byt protipoziarne.nemozu byt aj obyc plastove?ake ste davali?
Odpovedať
Moja skusenost je taka, ze bude problem pri kolaudacii a zaroven bude nemozne dohodnut sa pri poisteni.
Odpovedať
Profilova fotka
@vralen rodinné domy sa z požiarneho hľadiska neposudzujú. je to jeden požiarny úsek, takže nevidím dôvod pre požiarne dvere.
Odpovedať
Vygooglil som, ze sa norma pred nedavnom ohladom rodinnych domov s garazou pre max 2 auta upravovala a zmiernila, avsak plati, ze ak je v projekte naprojektovany poziarny uzaver a teda protipoziarne dvere, mohlo by to byt pri kolaudacii kontrolovane.
Odpovedať
My sme kolaudovali pred 15 rokmi aj pred 3 rokmi, vzdy boli garazovedvere, a vzdy v zozname tlaciv ku kolaudacii sme mali aj protipoziarne dvere-certifikat - prve masiv - mali sme papier ze maju protipoziarny nater- nemali ho druhykrat certifikat v taliancine,ze dvere su protipoziarne. V druhom pripade chcel SU aj aby dvere ,mali system "zatvarasamo" nemame ho. Nikdy nebol s kolaudaciou problem, dvere neboli a niesu protipoziarne. V najhorsom pripade ti daju vytku do kolaudacneho rozhodnutia s terminom kedy ju mas napravit, das ich natret, dostanes papier dolozis na SU a hotovo. Sklaudovat skolaudujes.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?