Posuvno výklopné plastové dvere

Profilova fotka
Máte niekto skúsenosti s posuvno výklopnymi dverami. ja chcem dat na balkon v byte a neviem sa rozhodnut ktoru firmu si mam vybrat. Bude to v ramci vymeny starych okien za plastove. Ale nikto mi nevie povedat ci su tieto dvere dobre a hlavne ci vydrzia. Mate niekto take? a ked tak kolko vas vysli? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@edmund ,my máme z Realtecu, ale Slovaktual má lepší systém otvárania, oveľa ľahšie sa s nimi manipuluje
Odpovedať
Profilova fotka
a mozes mi povedat ake rozmery a kolko vas to vyslo? lebo mne robili kalkulaciu jedna nemenovana firma a za posuvno vyklopne dvere velkost 2100x2000 to bolo rozdelene na tri len jedno kridlo bolo to posuvne tak nacnili na 2400 eur. A kolko ich mas a ako si s nimi spokojna ?
Odpovedať
len informativne :)))) objednal som 1,5 m posuvne dvere celkovo 3 tak uvidime. Firma incom . Uz som sa informoval aj u vyrobcu kovanie a ze uno problemo...tak sa necham prekvapit. Montaz planovana na Jul....tak este si pockam :))))
Odpovedať
Profilova fotka
@skorica05 prepac zabudol som oznacit:-)
Odpovedať
@edmund Neblazni.... povedz im ze nech idu domov..cena moze byt tak do max 1200 Eur. Ak poviem moje stoja presne 656 Eur bez DPH. rozmer 3 m a posuvne 1,5m.... len som objednaval na komplet dom a pri tom mnozstve som mal maximalnu zlavu.....spokojnost. Ja som sa rozhodol pre incon. osobne skopojny - zatial:))). zatial u brata , u bratranca ok. tak preto
Odpovedať
Profilova fotka
@mderer no ja som sa tiez cudoval ze to je nejake drahe lebo som si daval vypracovat ponuky asi pred robol a kompletne na byt aj s posuvno sklopnymi to vychadzalo od 1800 az do 2400 a to komplet vsetky okna aj s pracou. takze pret osom bol zaskoceny. Pozriem sa ci nemam vypracovanu ponuku aj z inconu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no z inconu nemam vypracovanu ponuku:-(
Odpovedať
Profilova fotka
@edmund , ja si to už nepamätám, bolo to pred 5 rokmi, ale teraz sme chceli dať ešte do Slovaktualu urobiť na terasu a to by malo 250 x 420, rozdelené na 2 častiz toho jeden fix, nacenené na 4000 E - 1000 E zľava,čiže 3000E
Odpovedať
napad je :)) keby to dala k niekomu na velku objednavku :)) xixiixix... uz len takeho najst. a su za babku.....to ma teraz napadlo. na mna sa nevstahovala ani ta ich akcia co bola teraz.... ja mam inu :))). drzim palce. Zas ta cena strasne klesa co rok, lebo to uz nie je novinka :)))
Odpovedať
@skorica05 auuuu...
Odpovedať
ahoj prave ideme objednavat okna ale jednoznacne som rozhodnuta, ze posuvne dvere na terasu budu zdvizno posuvne. Ovela lahsia manipulacia ako sklopno posuvne samozrejme aj cenovo je to rozdiel. Kazdy ocakava nieco ine drzim palce pri dobrom vybere. Ja nad oknami sedim uz treti mesiac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?