Posuvné dvere veranda

Ahojte , chcem od chodby oddeliť verandu, SDk priečkou dĺžka 227 cm. rozmýšľam či dať posuvné dvere do puzdra alebo klasické dvere. Máte niekto skúsenosti s posuvnými na verandu ? Pozeral som že sú Unitrex, Jap a Eclisse Aký je medzi nimi rozdiel ? otvor asi 90 cm.
Odpovedať
@tino2 ja by som daval puzdrove dvere, pridu mi proste praktickejsie a lepsie :)
Odpovedať
@tino2 Čítaj tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/okna...
Odpovedať
áno to som čital, zaujímalo by ma napr. u všetkých výrobcov sa da posuv a pod. servisovať ? Da sa k tomu dostať ?
Odpovedať
Profilova fotka
@tino2 My máme posuvné dvere do puzdra Eclisse 12 rokov a nemali sme jediný problém, žiaden servis, ani údržba neboli potrebné. Závisí asi aj od toho, ako máš spravené dvere, nie aké je puzdro. Za mňa je tento systém top.
Odpovedať
@tino2 Čo tam chceš servisovať? Pokiaľ tam niečo nerozbiješ alebo nepoškodíš nasilu, nie je tam čo servisovať. Tie koľajnice vydržia roky a roky bez zásahu.
Odpovedať
suhlasim s ostatnymi nazormi, ze do puzdra to bude o mnoho lepsie a ako napisal chrobak, pokial nepojdes silou, nepolames tam nieco, tak nie je dovod na servis!
Odpovedať
neviete či sa dá púzdro namontovať úplne k stene ? Tá časť do ktorej ide krídlo. Podľa návodu sa to skrutkuje na zvislý profil z oboch strán. Najradšej by som to dal úplne na stenu ale ako to tam uchytiť ? chodbu mám 227 cm, ak by som dal 90ku tak púzdro má 195 cm
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?