Poraďte vonkajšie zatienenie atypického okna/dverí

Profilova fotka
Dobry vecer, trapime sa nad moznostou, ako zatienit nase atypicke okno. Je podkrovne, cize do spica, sirka cca 3 metre, v strede su balkonove dvere. Chceli by sme sa vyhnut markize. Existuje nieco na efektivne vonkajsie zatienenie? Dom je uz davno postaveny, cize nejde o stavbu. Dakujem za kazdy napad a tip.
Odpovedať
https://www.google.sk/search?q=z%C3%A... skúste pozrieť
Odpovedať
@andre_a Dobrý deň, návrh, ktorý som Vám posielala do e-mailu sa Vám ne páčil? Priložila som Vám aj fotografie realizácie.
Odpovedať
Profilova fotka
@kvalitnetienenie dobry vecer, akurat som Vam isla pisat. Dakujem za info, ale hladam firmu, co mi spravi vsetko naraz - tienenie, kovanie aj sietky. Este k tomu z Vasho navrhu mi nie je jasne, ci ide o vonkajsie tienenie a aky system to vlastne je.
Odpovedať
@andre_a Ak sa dobre psmatam vo Vasim e-maily bola poziadavka iba na zatienenie. Navrhla som Vam interierove plisovane rolety a poslala som Vam fotografie z realizacie tvarom rovnakeho okna. Na to, aby sme vedeli, ci sa budu dat z exterieru montovat zaluzie by sme potrebovali obrazok s rozmermi + fotografiu zvonka, nie z interieru, a to kvoli posudeniu moznosti kotvenia, detto siete. Kovanie nedodavame.
Odpovedať
Profilova fotka
@kvalitnetienenie asi som sa zle vyjadrila, ospravedlnujem sa, ale ide mi iba o vonkajsie tienenie kvoli ucinnosti, ale aj tak dakujem za info. Hladam firmu ktora to zrealizuje vsetko naraz.
Odpovedať
Profilova fotka
@andre_a ak by ste nam vedeli poslat fotku okna z vonkajsej strany, vedeli by sme Vam s istotou odporucit vonkajsie zaluzie s manualnym alebo motorickym ovladanim. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?