Poradíte vchodové dvere?

Prave mi prisla CP na vchodove dvere GAVA TANGO, skoro ma svihlo - 3840 €. Neviete poradit vchodove dvere za normalnu cenu? Kde ste vyberali vy?
Odpovedať
A co si si myslela, ze hlinikove dvere s prekrytym ramom budu stat kolko? 1000? Tam zacinaju obycajne plastaky. Len za to prekrytie ramu je priplatok min 300e + hlinik je vzdy darhsi ako plast. A navyse, nikto nevie ake velke su tie dvere vlastne. Tak bud chces dobre a esteticke alebo lacne, vyber si.
Odpovedať
Co tak bezpecnostne? Napr. ADLO http://www.adlo.sk/sk/bezpecnostne-dvere vstupné dvere do vykurovaného obývaného priestoru http://www.adlo.sk/sk/bezpecnostne-dv... http://www.adlo.sk/sk/bezpecnostne-dv... Ceny nepoznam, ale ak maju byt v rovnakej cene ako hlinikove, tak potom urcite bezpecnostne!
Odpovedať
Tiež si myslím, že to nie je veľa. Nie je to jednostranné prekrytie, ale obojstranné. Ak si to porovnáš s ponukou zahraničných výrobcov, tak kľudne môžeš pridať 2000€. Tieto dvere nie sú len o dizajne ale hlavne o protipriehybových opatreniach. To možno spoznáš, keď budeš pozerať iba na cenu.
Odpovedať
pokial mozu byt plastove tak si pozry katalog perito GFK.. je to sklolaminatova vypln s prekrytim ramu.. maju aj bez vzoru, uplne hladke, ale tie nenajdes v katalogu.. treba si potom pytat vypln AIDA.. zajtra mi take dvere pridu..
Odpovedať
Profilova fotka
Takže ja mám prehľad hlavne o drevených dverách ale ceny vetšiny výrobcov sa hýbu pri dverach aké su v mojom albume okolo 1200 (profil 88 kazetové) až po nejakých 1500 eur (profil 92 Taurus vnutro pur pena) ak sa bavíme o smreku cink (v cene zárubňa, dvere, kovanie, trojbodové uzamykanie). Aky by ste to chceli v meranti tak navrch nejakých 350 eur a ak dub tak navrch 700 eur. Ak však chcete bezpečnostné tak rozhodne ten adler vo vyššej triede v thermo úprave so zárubňou výjde na nejakých 2000 eur, ale treba si uvedomiť, že budete mať síce vchodové dvre v bezpečnostnej triede 4, ale balkonové dvere vám vypáči aj dedko s lešenárskou trubkou. To si potom pýta systemovejšie riešenie (bezpečnostné fólie na sklá, silnejšie vnútorné výstuže, kvalitnejšie kovania a vnútorné uzamykanie. Keď si to tak zrátate oveľa lacnejší bude kvalitný elektronický alarm a príslušné poistenie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?