Poradíte ohľadom dverí na terasu?

DOBRý DEN POTREBUJEM POMOC A RADU V JEDNEJ VECI-MAM NAPLANOVANE DVOJKRIDLOVE DVERE NA TERASU ŠÍRKA 180 CM A VÝŠKA 240CM.NEBOLA BY LEPŠIA VERZIA 160X240?ABY KRÍDLO 90CM NEBOLO VELMI TAžKÉ.DVERE BUDÚ PLASTOVÉ.VELMI PEKNE DAKUJEM ZA RADU
Odpovedať
Profilova fotka
My mame na terasu dvere siroke viac ako meter , su tazsie, ale otvaraju sa v pohode - ale su posuvne, nie kridlove. No v kuchyni mam kridlove okno 2x2 m - a kridlo sirky skoro 1 m sa tiez otvara bez problemov. Mozno su tam silnejsie kovania, aby to udrzalo. Su to plastove okna s 3 sklom. Skus sa o tom pobavit s predajcom okien, ale ja by som sla do varianty 180 cm, lebo sa mi pacia velke okna. Ale to je vec osobneho vkusu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ťažké to bude tak či tak.900-ky dvere mínus rám je 750 mm čistý otvor.Pod 1600 by som nešiel ,to je minimum na "pohodlné" dvere.Problémy bývajú s farebnými (tmavými)dverami v takýchto veľkostiach.
Odpovedať
my mame dvojkridlove 160 cm v 3 izbach, uplne to staci, su dost pohodlne...
Odpovedať
Profilova fotka
Kazdy vyrobca ma tabulky ake maximalne rozmery okna (kridla) je pripustne vyrobit , pobav sa o tom priamo s predajcom od koho budes brat
Odpovedať
Profilova fotka
my mame 200x240 dvojkridlove /kuk album/ a je to v pohode osobne som sa tiez bal ze to bude tazke ale je to OK ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame vsade dvere 200-210 x240 ... akurat jedna izba ma 130dvere tusim.... Nemam pocit, ze su tažke, uplne v pohode.... akurat je dobre dat si dvere tak, aby na sirku fakt kridla nemali viac ako meter, lebo napr. ked das robit sietky, tak uz sa to predražuje paradne.... tych 180cm by mohlo byt idealne, nemas sa coho bat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?