Ponuka=Okná plastové pivničné 18 kusov s montážou za 2080 eur je drahé pre náš bytový dom.

Profilova fotka
Dobrý dník, 8 bytov, ideme vymeniť staré okná za nové, Ja som našla cenovú ponuka za 1500eur, ale mám smolu, lebo ma prehlasovali susedia, 7 za 1 proti, ale mám ich na háku, nebudem to riešiť, lebo som dobrý človek.
Odpovedať
Profilova fotka
prepac, ale co si nam tym vlastne chcela povedat? Dozvedel som sa ze na bytovej schodzi sa hlasovalo, nepresiel tvoj navrh, mas ich na haku a si dobry clovek. vyznam temy nikde, pridana hodnota nikde.. postazovat si sa mohla aj priamo vo svojom fotoblogu, nebolo treba zakladat temu... :-S
Odpovedať
niekeky cena nie je vsetko....nejde o kvantitu ale kvalitu...možno sa rozhodli pre kvalitnejsie okna za vyssiu cenu
Odpovedať
Profilova fotka
problém je v tom, že ja mám 35 rokov, ostatní susedia sú starší, majú s tým problém, že niekto mladší je šikovnejší ako oni, firma na okná INESTA Žilina-1000eur, firma na montáž HS-INTERIER Ochodnica-500eur, sú to firmy, veľmi dobré a kvalitné.
Odpovedať
Profilova fotka
@viperko tvoj názor, rešpektujem ho, rozpísala som to viac
Odpovedať
Profilova fotka
@misana84 tvoj názor ma zaujíma, každý má svoj uhol pohľadu
Odpovedať
Profilova fotka
@alka79 vdaka za rozpisanie - ved si to precitaj teraz z odstupom casu (asi si to pisala nastvana?) fakt to nedavalo zmysel. Tazko ti prejde navrh, ked dochodcovia pocitaju kazde jedno euro. preco chcete menit pivnicne okna? vsetko ostatne uz mate poriesene? su v zlom stave?
Odpovedať
@alka79 a ake okna ponukaju??ake profily? znacka...skolo, kovanie?
Odpovedať
a co chel basnik povedat okrem toho, ze zohnal ponuku ale dochodcovia ju zamietli?
Odpovedať
treba zhodnotit kvalitu okien a co vsetko urobia za slubene peniaze nie potom cenove dodatky.penzisti --1,7 percenta ohrozenych chudobou mlade rodiny CCA 17 percen t
Odpovedať
Profilova fotka
@cubicomp mohlo to byť o 580 eur lacnejšie, všetci 8 vlastníci bytov platíme do fondu opráv a domu, mám aj iné veci na práci a keď nesúhlasia, to je už ich názor.
Odpovedať
Profilova fotka
@viperko Ja chcem, ale ostatní sa nevyjadrili, novú rozvodňu elektriny, nové rozvody vody, novú kanalizáciu, nové rozvody kúrenia, vymeniť staré rúry za nové, však sú už zanesené, každý rok tu chodí firma, ktorá to dá vyčistiť a my platíme peniaze do vzduchu.
Odpovedať
@alka79 so starymi ludmi je niekedy problem, nechcu nic nove. ja mam nastastie v tomto smere dobrych susedov. mame vsetko obnovene
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?