Pohľad z interiéru do exteriéru drevohlinikove okna

Profilova fotka
Ahojte, vyberáme okna pre rohový dom. Vybrali sme drevohlinik, no obávam sa vizuálnej stránky. Okna sú do L a obávam sa priečneho pohladu. Pri pohľade zvnútra budem naraz vidieť vnútorný drevený a vonkajší hliníkový profil. Mám pocit, že to môže pôsobiť rušivo, aj napriek tomu, že okna su krásne. Uvažujeme nad oknami Mintal. Prikladám foto pre predstavu rozmiestnenia okien. Čo myslite? Nebolo by vhodnejšie ísť do hliníkových okien? Nemáte niekto foto reálnych drevohlinikovych okien v tvare L?
Odpovedať
nic krajsie ako drevohlinikove okna este nevymysleli. a ten pohlad, kde budete vidiet aj drevo aj hlinik na rame absolutne nebude rusivy, to mi verte. cisto hlinikove okna posobia pomerne chladne, drevo to opticky praveze “zohreje”.a predpokladam, ze v interieri budete mat tiez drevene prvky, takze sa ro krasne prepoji. ak by ste vsak chceli cisto moderny interier nakombinovany v studenych farbach (biela, siva, cierna) s jednou vyraznejsou farbou, tak ano, mozete ist aj do cisto hlinikovych. ale osobne si myslim, ze drevo by vam tam chybalo.
Odpovedať
@lucik17 veru tak drevohlinik je numero uno ale to uvazovanie ze bude mi vadit pohlad na profil okna preboha to co riesite to je tak ked zena mudruje do muzskych veci
Odpovedať
@lucik17 Na vizualizácii to na mňa vôbec nepôsobí rušivo, skôr naopak ;-) Bude to pekné, smelo do toho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majsterdreva 😀
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?