Plisse žalúzie verzus klasické žalúzie

Opäť sa obraciam na Vás s Vasimi skúsenosťami. Chceli dat s manz. žalúzie, avšak váhame ci plisse alebo zvoliť klasiku. Mate niekto skúsenosti s plisse? Vďaka
Odpovedať
@smilegirl311 mal som klasicke pred mesiacom som vsetky na dome vymenil za plisse, lepsie to vyzera aj tieni (ak mas prevedenie ''blackout'') horsie sa to ovlada, ak chces menit nastavenie kazdy den.
Odpovedať
@jano2007 a cenovo? Bojíme sa tej údržby, keďže je to látka 🤷‍♀️
Odpovedať
ahoj, moj nazor je taky, ze plisse zaluzie budu lepsie vyzerat a hlavne aj modernejsie @smilegirl311. Neviem, ja vobec nemam rada klasicke zaluzie, lebo ako decko som sa ich naumyvala a bola to tiez riadna babracka kazdu jednu zaluzku utierat od prachu. Skusenosti s plisse nemam, kedze my teraz mame vonkajsie ale snad ti Jano odpise aka je udrzba alebo niekto ini, kto ma s plisse skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@smilegirl311 predávame ich, viem... Osobne ani za nič. ;-). Údržba nemožná, ak ich oprskas. Cenovo môžeš rátať +/-50€//m2.
Odpovedať
@smilegirl311 my mame tiez plisse a som spokojna :-) Pacia sa mi, dobre vyzeraju na oknach a dobre aj tienia :-)
Odpovedať
Mohla by si pridat aj fotku @klaudik_1 ake mate, co ty nato? Aj pri rozhodovani by jej to istotne viac pomohlo.
Odpovedať
@huliana nemam to odfotene ale odfotim ich zajtra, ked bude lepsie svetlo, aby to bolo lepsie vidiet :-) To mas pravdu, ked ze clovek vidi na fotke ako to vyzera, tak sa vie rychlejsie rozhodnut a este lepsie by bolo na zivo. Ale tak mozno to u niekoho uz videla.
Odpovedať
@huliana ked chces vidiet na zivo, zbehni do OBI, myslim, ze tam maju nejake aj na ukazku vystavene. Budes mat predstavu. Hornbach ich ma naisto, ale to asi nemas ziadny pobliz
Odpovedať
Baby @klaudik_1 a @zita19, ja viem ako plisse zaluzie vyzeraju. Chcela som len pomoct smilegirl311 tak, ze by si je huliana pridala fotku a mozno by sa rychlejsie rozhodla, ci sa jej pacia tieto alebo da klasicke zaluzky na okna. Ale fajn, ze ich maju aj v obchode vystavene, tak to je niekedy este lepsie ako na fotke.
Odpovedať
@huliana jaaaj, ja som myslela, ze ich chces ty vidiet, kedze smilegirl sa uz ani neozvala. Poslem ti teda fotku do internej posty, oki? :-)
Odpovedať
Ano posli @klaudik_1, budem rada.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ako ste s odstupom času spokojní s plisse žalúziami? Rozmýšľame nad nimi ale keďze sú aj dosť drahé, váham, či to za to stojí
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?