Plieseň v tehlovom byte. Je chyba v oknách?

Chcem poradit, ohladom plesne v tehlovom byte, či to môžu spôsobovať zlé plastové okná. Vyčerpali sme všetky možnosti: vetranie, odsavanie vlhkosti... Okná sa celú zimu zarosujú, ráno sú ako osprchované. Chceli by sme vedieť, či odborník na plastové okná vie posúdiť, či je chyba v oknách.
Odpovedať
V oknách ako takých chyba byť nemôže. Byt je buď nový a po 2 rokoch sa to zlepší, alebo je starý a nasáva zemnú vlhkosť. Kúriť a vetrať, ak je nový. Nepíšete, či sklá sú plnené Ar...
Odpovedať
kazdy jeden byt, ci dom, novy, ci stary, ked sa daju plastove okna, tak zacnu steny plesniviet. jedina pomoc je vetrat, vetrat, vetrat a vela vetrat, v lete ci v zime, stale. nemusi to byt chyba v oknach, ale chyba je to, ze plast to cele uzavrie a potom cez to vobec nejde vzduch. plast nedycha. susedia maju novy dom a plastove okna a plesnivie im vo vnutri, na stary dom, ked si dali plastove okna, tiez to zacalo plesniviet. cize jedine vetrat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ked vytiahneš z chladničky studené pivo a flaša sa orosí je chyba v pive alebo vo fľaši?
Odpovedať
Profilova fotka
Problem je v tom ze sa ti zvysila vlhkost v byte a zrejme sa jedna o nezuatepleny alebo len naoko zatepleny byt a na chladnych stenach ti kondenzuje vzdusna vlhkost. Vzdy rano, po vareni a po kupani intenzivne 5-10 min prevetrat a balo by byt po probleme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?