Plastové okná Žilinský okres

Dobrý deň, chcem sa spýtať na vaše skúsenosti s oknami a dverami značky Slovaktual, Oknoplast? Počula som aj o firme SATIA - Varín, vraj majú kvalitné okná a aj cena je dobrá. Taktiež o firme INCON a ROBSTAN. Cenovú ponuku sme dávali všade. Zaujímajú ma vaše skúsenosti s kvalitou okien a dverí. Alebo skúsenosti aj s inými firmami v Žilinskom okrese. Poprípade skúsenosti so systémom Veka. Ďakujem.
Odpovedať
OBNOVSTAV Kysucké Nové Mesto môžem odporúčiť
Odpovedať
@mporte dakujem.
Odpovedať
my mame okna od Fenster - rada Salamander a sme plne spokojni..je to trosku lepsia trieda ako Veka..rozdiel je vraj len v tesneni ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
firma FENSTER...chceli sme VEKA system,ale nakoniec sme sa rozhodli pre SALAMANDER a rozdiel je len v tesneni,SALAMANDER ma lepsie a sme spokojni...uvidime v zime ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali od Sojku zo Žiliny. Super cena a vraj Salamander, ale na to boli až moc lacné podľa mňa. Cenovo nás vyšli asi o dve stovky lacnejšie ako cenová ponuka z Inconu
Odpovedať
Mc plast Sucany skus. Robili mi Rehau Geneo na paskach, spokojnost. Vcetne vchodovych dveri. Majitel seriozny, vsetko podla dohody platilo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@renka_mrenka Ako ste boli spokojny s montazou od Fenster? Dakujem.
Odpovedať
@tiffany2017 velmi sme boli spokojni,celkovo pristup, komunikacia, rychla kvalitna montaz :-) planujeme riesit neskor aj parapety a aj zaluzie cez nich a aj sietky na okna :-D dodavali nam aj vchodove dvere a aj garazove...odporucam :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?