Plastové okná od Hornbachu

Chceme si kúpiť pivničné okná z Hornbachu. Už si niekto z vás kúpil okna a dali ste si ich aj inštalovať Hornachom ? Sú aj dobre od tejto firmy ? Chceme pivnicu ktorý je vlastne suteren prerabat na obytný priestor .
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska6478 Už som chcel napísať, že na pivnicu sú aj plastové okná z Hornbachu zbytočným luxusom - ale dočítal som celú otázku.... Na tej pivnici, predpokladám, máte nejaké konkrétne otvory - a okná sa spravidla dávajú vyrábať na mieru na tieto otvory. Kúpiť okná a prispôsobovať dieru - to nem dobre. Veď sú tam aj nejaké preklady, ktoré majú svoj rozmer a ten sa nedá len tak prešvihnúť tým, že dám väčšie okno, lebo k tomu sa už zase musí vyjadriť aj murár. prípadne statik... Takže tie okná by som riešil až po vyriešení dier - a na mieru... ;-) A také, čo budú mať nejakú vetraciu klapku, keďže ide o suterén.
Odpovedať
@leonardom Ved si jej pred chvilou pisal tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/ine-... To si nepamatas? :-. Inak ta uz z teba bude na větvy.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado Veď som si uvedomil, že je to tá istá osoba... Ja to nemyslím ale v zlom... Môj syn svojho času kúpil v paneláku byt na 1. poschodí, ktorý mal prikúpené v suteréne (avšak z pohľadu exteriéru na prízemí) 2 izby a po schodoch sa tam schádzalo v rámci 1 izby dolu. Taký "obrátený" mezonet. Ako sme robili, tak sme robili (aj špeciálne nátery dali) - furt boli nejaké problémy. Nie je to sranda... - byt v suteréne.
Odpovedať
suteren je pod zemouasi 30 centimetrov. tak myslim že v nom by sa dalo byvat, citala som vela clankov o tom ako si prerobit v suterene byt. Odfotila som teraz suteren, je tam neporiadok lebo natieram tam dosky na plot.. Do Hornbachu sme volali včera a povedali nam ze tam mame doniest objednavku a pride nejaky pan na obhliadku. Okna su tak 88 x 41 cca
Odpovedať

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?