Plastové okná od firmy Variant K+K z Bratislavy

Chcela by som vedieť či robia kvalitné plastové okná, poslali mi najvýhodnejšiu cenovú ponuku. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@katka17044 najvyhodnejsiu myslis najlacnejsiu??? pretoze o cene to nie je... treba dosledne porovnat sklo, ram, kovania.... a neznackove ani nebrat.
Odpovedať
Ano myslim najnižšiu s tym že parametre su porovnatelne s ostatnými, len by som rada vediet ci ma niekto s tou firmou skusenosti.
Odpovedať
Never firme VARIANT K+K! Aj mne poslali najvyhodnejsiu cenovu ponuku, ale termin montaze odkladali, ako len mohli. No dockala som sa aspon okien, ze zaluzie a sietky budu o tri dni. Tri dni trvali dva tyzdne a priniesli mi zaluzie v inej farbe - ja som chcela biele a tieto boli zlte a uplne iny rozmer, ktory samozrejme nepasoval. Tak som zas ostala bez zaluzii. Sef firmy povedal, ze na buduci tyzden budu zaluzie. No to urcite. Len slubuje a slubuje a slubuje a vyhovara sa na dodavatela. A teraz uz vobec nezdviha telefon ani on, ani pani, s ktorou som riesila vsetky terminy. Sef sem-tam odpisal na sms-ku, ze je mimo SR a teraz, ked uz su to viac ako dva mesiace od podpisania zmluvy, sef ani nedviha, ani neodpisuje. Ma moje peniaze aj zaluzie. Takze v ziadnom pripade VARIANT K+K!!!!!
Odpovedať
@nana0054 fúha... :-( no ja neviem, bratovi montovali okná myslím v októbri a bol max. spokojný s montážou, komunikáciou, dostal na nich dobré referencie od známeho ... no a ja som práve minulý týždeň okná od nich tiež objednala, tak teraz som dosť v strese čo píšeš
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@marianka0101 ahoj, davali ste nakoniec menit okna u Variant K+K? ako ste boli spokojni? tiez sa obzerame po firmach, tak by ma zaujimal tvoj nazor. dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@supereg0 inak, ty sa tam vieš dovolať? či ešte si neskúšal-neskúšala?
Odpovedať
Este som nevolala, len som posielala ziadosti na cenove ponuky, az potom som sa prisla pozriet sem a pozriet si skusenosti. Vidim ale, ze asi nebudeme riskovat, kedze je tu uz viac ludi, ktori neboli spokojni. Vy mate stastie, ze ste neplatili dopredu. Ja som z tych okien uplne mimo a moj muz este viac :D ale setrenie v tomto pripade nepripada do uvahy. @marianka0101
Odpovedať
@supereg0 no nám dosť dobrú ponuku poslali aj zo slovaktualu v dúbravke, no keďže som na nich našla samé negatívne recenzie, tak som sa rozhodla pre variant, no aj tak máme problém. A ten variant som sa rozhodla preto, že fakt u brata žiadny problém, u oca tiež, už prežili aj zimu, nefúka im, všetko ok. Tak ale keď ešte im montovali tak to tam ako dozor bol aj ten majiteľ, u nás už ako dozor nad montážnikmi nebol :-( to som bola hneď sklamaná, lebo práve na to som spoliehala, že keď nad nimi stojí šéf, tak to bude dobre namontované
Odpovedať
@marianka0101 na slovaktual prave cakam. chcela som cenove ponuky od viacerych, ale asi to naozaj nema vyznam. Ale vy az na tie zaluzie ste problem nemali. Asi naozaj je odlezite kto to montuje. Za tym by si firma mala stat. Mam pocit, ze este mesiac pockame a poriadne premyslime kto to nahodi a kto bude dodavatel. Dufam nam dovtedy stare okna nepopadaju na hlavu. Dakujem za info urcite dost pomohli! :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte my tiez vyberame okna a uz som taka domotana z toho aj z tych ponuk...nas zaujala firma hoop partizanske spravili nam super ponuku na 7 komorovy profil aj sme tie okna videli aj nam povedal kde ich teraz montovali ze mozme ist kuknut montaznikov ze maju super zaskolenych a paci sa mi aj to ze ked to chodia montovat tak veduci ich pride skontrolovat ci to robia tak ako maju..tak rozmylsame nad nimi aj hlinikove dvere chceme od nich su seriozny aj pristup uplne vsetko...cenovu ponuku nam spravili na nemecky profil salamander stremline vraj nejaka novinka... :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Ahojte, ja som dávala teraz okná od firmy vareiant. montovali ich cca pred týzdnom. a nastastie vsteko v poriadku. aj sietky a zaluzie priniesli na druhy den tak ako slubili. Ale maju stastie ze som na tieto recenzie natrafila az teraz lebo by som od nich neobjednala, by ma to odradilo, ale na druhje strane nemozem sa stazovat som viac ako spokojna. okna su super, ale tak uvidime v zime. :) nechcem nikoho obhajovat, ale niekedy mozno zalezi na okolnostiach ...
Odpovedať
Dobry den.Iba mala informacia o spolahlivostii firmy KK Variant. Reklamujeme zaluziu na jednom okne.Reklamujeme ju od augusta 2011.Ked sa dovolam do firmy, povedia, ze daju odkaz konatelovi.Ked som sa mu spociatku dovolal, aj prisiel a slubil vymenu. Od vtedy je to stale inak...bud zahmlieva, zavadza, teraz uz ani nedviha mobil.Takze pozdravujem vsetkych, ktori chcu spolupracovat s uvedenou firmou.
Odpovedať
Vidím, že som tu rozprúdila horúcu debatu o vyššie uvedenej firme ;-) Takže, s Božou pomocou mám namontované okná aj všetky objednané komponenty, dočkala som sa, trvalo to niečo viac, ako dva mesiace. Táto firma mi bola doporučená od dvoch veľmi spokojných zákazníkov a ja som v konečnom dôsledku tiež spokojný zákazník, lebo mám dobré okná, aj keď kvalita sa uvidí až v zime, ale mám ich a nechcem nikomu škodiť a môj prvý - negatívny - príspevok na túto firmu sa nedal zmazať. Myslím si, že majiteľ tieto príspevky čítal, určite stratil zopár zákazníkov a uvedomil si svoje nekorektné jednanie, teda nejednanie so zákazníkom a snáď si vstúpi do svedomia. Lebo my, jeho zákazníci, sme jeho chlebodarcovia.
Odpovedať
Ahojte, aj ja mam s touto firmou skusenosti. Okna mi dodavali 6 mesiacov od zaplatenia zalohy. Uz som neverila, ze mi ich dodaju. Pani Nerusilova je jeden hrozne arogantny clovek. Ku koncu som s nou uplne odmietala kominikovat. S panom Kortulikom to ako tak slo len stale sa jeden vyhovarali na druheho. Okna mi nakoniec dodali i ked to nebol ten profil, ktory som si objednala. Uvidime tuto zimu ako to cele dopadne. Objednala som si u nich aj zaluzie a sietky. Vsetko uz mam namontovane. Ale tie stresy, ktore som si zazila pocas tych niekolko mesiacov kedy najskor p. Nerusilova stale posuvala termin a potom uz nedvihala ... nestalo to za tu cenu. Urcite ich nikomu neodporucim.
Odpovedať
@poussin Dobrý deň pani Šuleková bol by som velice rád ak by ste mi konečne odpovedali na email. Potrebujem doriešiť pravdivosť Vašej recenzie. Hlavne ohľadom termínu a spokojnosti pri poslednom stretnutí. Ďakujem Kurtulík
Odpovedať
Pan Kortulik, uz som vam odpovedala na vas email. Zial nevysim tu kazdy den a spravu ste mi pisali len vcera. Tak tu prosim nepiste akoby ste mi ju pisali uz pred tyzdnom. To co som tu napisala, za tym si aj stojim.
Odpovedať
@radustek tiez mozem Hoop len odporucit. Seriozne jednanie, kvalita, okna dodane na cas a majitel bol velmi prijemny. U nas 100% spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
@barborkam tak my sme na koniec dali spravit okna v DM salamander prievidza urobili nam este lepsiu ponuku ako hoop a na ten isty profil...super jednanie odporucam aj dvere nam pridu tento tyzden davat hlinikove :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Podnikanie na slovenský spôsob. Mala som si prečítať tieto Vaše skúsenosti predtým ako som dala pánovi Kurtulíkovi zálohu. Výhovorky na dodávateľa na zabudnutý mobil na nedodané montážne skrutky ma už fakt nebavia. Nehovoriac o tom, že nezdvíhanie telefónov ma už fakt nebaví. Pán Kurtulík má aj krásny dlh voči zdravotnej poisťovni. Riešil to niekto z vás cez Slovenskú obchodnú inšpekciu? Je to absurdná situácia. Keď máte kamenný obchod tak musíte tovar najprv kúpiť za vlastné peniaze, platiť priestor, zamestnancov, réžiu, a čakať či si niekto ten tovar raz kúpi. Pán Kurtulík zoberie zálohu na základe zmluvy a potom je problém ho vôbec nájsť. Pokiaľ sa tieto veci nebudú riešiť cez kompetentné úrady, tak si tu podnikatelia typu Kurtulík budú robiť čo chcú.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
KURTULIK JE PODVODNIK v ziadnom pripade mu neplatte, je to pripad na TRESTNE OZNAMENIA.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?