Plastové okná - Cenová ponuka - Nie Poľsko!!

Profilova fotka
Poprosim cenovu ponuku na plastove okna, slušné ceny, :)))) niesom majitelka banky :)) tu su rozmery :D Balkonove dvere : 1x - 210x90 - Otvaratelne + vetracka 1x - 210x90 - len svetlik, nebudu sa otvarat 2x - 210x 150 -otvaratelne + vetracka okná: 2x - 90x 60 otvarat.+vetracka 1x - 65x 60 otvarat.+vetracka 2x - 125x 90 otvarat.+vetracka 3x 130x90 otvarat.+vetracka 1x-125x150 otvarat.+vetracka ale kedze je to sirsie okno,-rada by som ho mala predelene stlpikom 1x - 85x 50 otvarat+vetracka 1x 85x100 otvarat.+vetracka Francúzke okno: 1x - 220x 150 otvarat.+vetracka Vonkajšie prevedenie Tmavý dub-vnútro normálne biele Dakujem za kazdu ponuku :)
Odpovedať
ahoj, treba si to dat nacennit vyrobcom a nie tu ...
Odpovedať
Profilova fotka
@charliematei ano ja viem, no myslela som ci aj tu niesu nejaky vyrobcovia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienka1703 skús www.rakystav.sk
Odpovedať
skor by som sa spoliehal na kvalitu, ako dlho su na trnu skusenosti a recenzie, tu skor nenajdes ako najdes
Odpovedať
ahoj, prećo nechceš riešiť poľsko? Ja som sa dal presvedčiť, máme poľské okná, na zelenej lúke postavená nemecká fabrika, kovanie MACO, a na celý dom ma vyšli necelých 4,5tis € v dekore MACORE.Jeden týždeň somich objednal a o 7 dní som ich mal doma ... som maximálne spokojný.sú minimálne o 30% lacnejšie než SK výrobcovia.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@marienka1703 Ahoj, vies ono s oknami je to tazke. Ak chces kvalitne okna, lacne nebudu. Ak ides po cene mozes si byt ista, ze slovenska firma aj ked ti okna preda ako "made in slovakia" tak mozno zistis, ze su aj tak nakoniec tahane z Polska. Takze nakoniec to dopadne tak, ze okna z Polska, ktore si nechcela budu predsa z Polska, ale za slovenske ceny... Skus mozno hladat kvalitu aj v Polsku, lacne to urcite nebude, pretoze aj tam dobre veci nieco stoja, ale v konecnom dosledku k slovenskej cene urcite usetris... :-)
Odpovedať
ahoj, pozri si stránku spoločnosti DD Trade, na ich webe nájdeš aj možnosť na vypracovanie cenovej ponuky tak stačí tam zadať požiadavky a odoslať... http://ddtrade.sk/clanky/vlastna-kalk... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeden nas znamy si dal doviest okna z holanska ....nase slovenske mu nevonali a aj sumy boli premrstene ...cenovo ho vysli najlacejsie dokonca aj z dovozom z holanska....ked dosli zistilo sa ze velke presklenai nepasuju ...doviezli dalsie ...povodne chcel predat nakoniec ich rozbili a hlinik siel do zberu... tie druhe uz pasovali a nestali ho nic len ten cas....ked som sa bola pozriet na tie fakt velmi pekne obrovske presklenia ...na skle bola nalepka ..made in poland... :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@ivooo aboj prosim ta, mohol by si mi napisat odkial presne si bral tie okna z polska? Mam na mysli mesto a firmu,pretoze vazne uvazujeme o kupe okien z polska,len radsej by som skusila niekoho overeneho a ty mas dobru skusenost. Dakujem. Renata
Odpovedať
@ivooo máte nejakú internetovú stránku na tých dodávateľov z poľska? :)
Odpovedať
ahoj ja ti odporucam okna salamander, nemozem pridať stranku ale daj si do googla ze pan stuchlik:) ja som spokojna soknami aj smontážou aj doplnkami ahlavne prístupom, pa
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marienka1703 prepáč,ale toto je podklad presne na to,aby si sa dobre ošuškala.Okrem farby a otvárania tam nie je žiadny parameter.To je presne priestor na ponuku hala-bala.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavikjs je to davno nrealne :) :) okna uz mame, :) a sme spokojnííí
Odpovedať
@marienka1703 ach jaj,to je tá nevšímavosť k dátumom.
Odpovedať
@marienka1703 Však daj značku a profil, ktorý si si nakoniec vybrala. Dodávateľa či montážnu firmu nemusíš uviesť.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 8 komorovy profil. 3 sklo a firma slovaktual. Zatial spokojnost! Uvidime co bude neskor:-))
Odpovedať
@marienka1703 Passiv OL od nich som mal tiež vo výberovom konaní. Mal som ponuky na asi 11 profilov od 8 firiem. V podstate keby som vybral ktorúkoľvek z nich, tak nemôžem povedať, že by to boli zlé okná. Je dosť ťažké vybrať jedného dodávateľa, ceny majú zmapované, vedia, čo a za koľko ponúka konkurencia. Cenové rozpätie bolo pri priemernej cene 8100 asi len 1000 EUR. Konkurenčný boj o zákazníka je veľký. Nakoniec sme vybrali profil Salamander Blue Evolution. Dúfam, že to bude Ok.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivooo Prosím aká to firma? ďakujem
Odpovedať
Stále si myslíte že poľské okná sú šmejdy ? prosím vás popozerajte si fabriky ako je napriklad ekookna.Ta firma vyvaza po celej europe pozrite si video rozkliknite si jazyky dajte si cestinu a citajte si.Tieto garazove firmy slovenske sa mozu akurat tak....Len si preplacajte a vymyslajte nad drevom a neviem cim.Salamander profily sa vyrabaju v Nemecku len sa to zvara ci polsko,cesko,madarsko,slovensko.Kovanie Maco nemecke,montuje sa do slovenskich polskich aj rumunskich okien.Vsetko je to o tom istom.Tie okna uz vyrabaju stroje a tie stroje si polske ? nemecke;-) Len tolko som chcela.
Odpovedať
A samozrejme nerobim tu ziadnu reklamu !!!len priklad
Odpovedať
@hula1980 vsetko je polske. Nehovorim, ze nekvalitne- lacne=smejd, drahe= trochu kvalita.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivooo ahoj, môžem poprosiť kontakt? ďakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň, naša firma sa volá DD Trade. Ponúkame plastové, drevené, hliníkové a drevohliníkové okná. Ak by ste mali záujem, neváhajte nás kontaktovať a radi Vám cenovú ponuku vystavíme. Prajem pekný deň
Odpovedať
Firmu DD Trade nedoporučujem. Mám s ňou veľmi zlé skúsenosti. Ak chcete vedieť viac, spýtajte sa ma, popíšem vám, čo všetko mi na zákazke zvorali a ako jednajú s klientom. Niečo som napísal aj tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/okna... Radšej si vyberte inú firmu.
Odpovedať
Profilova fotka
Podaktorý si myslia že Polské sú nekvalitné a pritom tam majú firmy Napr.Nemecké stroje na výrobu a kvalitné kovanie ktoré sa dá skontrolovať. Poliaci tam len pracujú kvalitu je daná
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?