Plastové okná A-mont, Realtec Trnava - máte skúsenosť?

Dobry den, chcem sa spytat, ci mate skusenosti s plastovymi oknami od firmy A-mont, alebo Realtec z Trnavy. Montaz bola v pohode, tesnia, doliehaju, vybavili pripadnu reklamaciu? Dakujem.
Odpovedať
@marcomaru18 minulý týždeň nám montovali okna z Realtecu ... spokojnosť, bral som od nich okná aj na byt, čo sa týka reklamácie zatiaľ neviem, ale veci čo vyskočili pri montáži sľúbili dodať. Bezproblémová komunikácia a hlavne majú najlacnejšie montáž z piatich firiem ktoré som si dal v Trnave naceniť.
Odpovedať
My mame na byte okna od A-montu. Tvrde tesnenia, fuka cez ne. Musel som lepit na ne tesniace pasky, nech to nie je take hrozne.
Odpovedať
A- mont presne tak stlacene tesnenia som este nevidel pri rohoch sú odrezané strašné a že sedem komorový tromf poľské kovanie otrasná montáž celé zle URČITE neodporúčam ked je nejaká reklamácia kukajú na teba jak na ....................
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
My máme okná od Amontu namontované už viac než desať rokov a sme nadmieru spokojní. Doporučili sme aj svojim rodičom na celý Rd a tiež si pochvaľovali rýchlu a kvalitnú montáž. Môžeme doporučiť :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
POZOR NA FIRMU A-MONT !!! ]-( ]-( ]-( Su to podvodnici ktorí zavádzajú a klamú klientom. Bola to moja najhoršia skúsenosť nakoľko ich práca na stavbe bola neskutočne nekvalitná výstavba mala trvať 3 mesiace podľa zmluvy a stavali to rok a pol. Robotníci, stavbyvedúci a architekt boli super ale riešenie financii mal nastarosti konateľ ktorí iba klamal. Na začiatku sa nám pchal do .... a potom ho už nebolo možné ani zastihnúť. Faktúry davajú na rakúsku firmu ktorá ani neexistuje takže sú to obyčajný daňoví podvodníci !! Pozor na poskytovanie služieb chlapi nedostali zaplatené - kurenári a elektrikári !!!! Zamestnancov odrbal o výplatu a pod. POZOR NA NICH !!! viac ľudí je s nimi v súdnom spore kvôli dlhom , vykazujú dlhy na sociálke, zdravotke a pritom sa konatel s manželkou vozí na luxusných autách Audi a BMW.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?