Plast-Tech s.r.o. - zlá skúsenoť

Dobrý večer prajem! Chcem sa Vás spítať, či má niekto skúsenosť s touto firmou pôsobiacou vo Veľkom Mederi? Vyrábajú a montujú v oblasti BA, DS, Veľký Meďer a aj inde. Napíšem sem moju skúsenosť, ako varovanie druhých, aby si neurobili starosť pre seba. Objednal som u nich, došli, premerali, montáž, zaplatil som dovtedy všetko OK. Potom sa mi začali objavovať tzv. vyblednuté flaky na vchodových dverách, (ešte sú v záruke!).To ešte musím pripomenúť, že dvere prefukuje. Napísal som reklamáciu, po troch týždňoch prišli, urobili prehliadku. Pán "odborník" skonštatoval, že dvere dobre tesnia, flaky pretrel WD-čkom a hotovo. Flaky zmizli na 1 deň. Po 2 dňoch som im volal, aká je situácia. Povedali mi, že mám poslať fotky ďalšie. Poslal som. Odvetdy ubehli 3 mesiace, volal som im viackrát, len sluby do telefónu, výhovorky na dodávateľov. Teraz som na nich podal sťažnosť na SOI, uvidíme ďalej. Ak môžete, ďaleko ich obídte, sú absoútne nespolahlivý, neprofesionálny. ochota NULA riešiť situáciu!!! Dúfam že som niekomu pomohol s výberom dobrého dodávateľa okien. Michal ps. na tých fotkách je to horšie viditeľné, fotí sa zle, lebo sa to leskne!
Odpovedať
Vieš čo mi povedal riaditeľ jednej veľkej developerskej spoločnosti v BA? Keď som v jeho kancelárii vešal na krivú stenu obrazy na desaťtisíce €. "V živote sú dôležitejšie veci"
Odpovedať
@tominohorvath sú ano, súhlasím s teboou! Ale prečo by som nemohol mať dvere bez flakov, keď som za to dal moju cca mesačnú výplatu! Preto som robil? :-S
Odpovedať
@mihi100d Blede flaky ti vadia a tie tmave uz nie. Zaujimave. Ved to mas strukturu dreva, neries tie blede flaky. Po case si zvyknes. Jedna vyplata je malo na dobre dvere, preto ti aj prefukuju. Reklamacie na slovensku ziadna firma neriesi, zoberu prachy a uz koniec.
Odpovedať
@originalx hnedé sú vlastne štruktúra, ano. Možno časom zvyknem, uvdíme, alebo ak sa nevirieši reklamcia, dáme normálne dvere čo ani prefukovať nebude. Zatial som dal na firmu stažnosť na SOI. Uvidíme čo sa ďalej pohne, alebo nie. Len som chcel tu Vás upozorniť na nespoľahlivú firmu, lebo je ich tu na veľkú kopu, čest samozrejme výnimkam.
Odpovedať
@mihi100d keby si mal jednofarebne, tak tie blede flaky by tam samozrejme vadili, ale na tejto strukture si to nikto nevsimne. Soi ti moc nepomoze.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Zlá skusenost? Vsak ti tú výplň vymenili A nato si nemyslel ze tú vyplň musia aj oni reklamovat?
Odpovedať
@pane ano, už je to vymenené, súhlas s tebou. trvalo to 6 mesiacov, ale je to....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?